Καραγιάννης: «Σημαντική και δίκαιη νίκη»

karagiannisΜε νίκη ξεκίνησε ο Ιωνικός τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Αετού. Ο Νίκος Καραγιάννης, αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού μίλησε στο ionikosbc.gr, για την έκβαση του παιχνιδιού,για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, τη δυσκολία του πρωταθλήματος αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Το παιχνίδι με τον Αετό έχει μόλις τελειώσει. Κρίθηκε στην κυριολεξία στην τελευταία φάση. Ένα σχόλιο για το παιχνίδι.
«Το παιχνίδι θεωρώ ότι το κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν μία ομάδα που πολέμησε και τα 40 λεπτά απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο με πολύ έμπειρους παίκτες. Η πρεμιέρα πάντα κρύβει δυσκολίες με την έννοια ότι δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Μετράει το αποτέλεσμα, η νίκη που είναι πάρα πολύ σημαντική. Πιστεύω ότι στην πορεία θα παίξουμε και καλύτερο μπάσκετ και θα έχουμε καλύτερη εικόνα και με την επιστροφή του Λόλα».

Έγιναν πολλές εναλλαγές στο σκορ. Στο τέλος όταν ο Αετός έδειξε να ξεφεύγει για λίγο, το φοβήθηκες;
«Σίγουρα, όταν θέλει 1.19′ και χάνεις 4π. τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά εκεί μιλήσανε κάποια παιδιά που είναι έμπειρα, έχουν μεγάλη καρδιά και γυρίσαμε το ματς και το κερδίσαμε».

Γενικότερα η ομάδα σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι σχετικά με αυτό που θα ήθελες να δεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος;
«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο 60% βάσει αυτού που μπορούμε να παίξουμε. Θεωρώ ότι στην πορεία θα έχουμε καλύτερη εικόνα και στα δύο μέρη του γηπέδου – και σε άμυνα και σε επίθεση».

Αυτή είναι η 2η αγωνιστική που εξελίσσεται. Υπάρχει ένα παιχνίδι (εξ αναβολής) την Τετάρτη με τη Φιλαδέλφεια και το Σάββατο με το Χολαργό. Είναι και τα 2 εκτός έδρας παιχνίδια. Πως τα αντιμετωπίζεις;
«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είδαμε ότι την πρεμιέρα, ο Δούκας κέρδισε μέσα στο Περιστέρι εύκολα. Σήμερα, μαθαίνω ότι το Ίλιον κέρδισε το Ηράκλειο. Όλα τα παιχνίδια είναι μάχη, είναι δύσκολα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση».