Καραπιπερίδης: ««Στεναχωριέμαι και εγώ και η διοίκηση…»

Η Καβάλα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, παλεύοντας για την παραμονή της. Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης, μίλησε στην σημερινή αθλητική εκπομπή του σταθμού «Τρία Κόρνερ-Πέναλτυ» για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, για το επόμενο παιχνίδι αλλά και για το θέμα του κοινοτικού που έχει προκύψει εδώ και αρκετό καιρό.

Αρχικά, ο προπονητής της Καβάλας μίλησε για την ήττα το περασμένο Σάββατο κόντρα στο Πευκοχώρι. «Σίγουρα στο Πευκοχώρι χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε στοχεύσει να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στο κομμάτι της συγκέντρωσης ειδικά στο β’ ημίχρονο. Κάναμε πολλά λάθη, δίνοντας «εύκολες» μπάλες στον αντίπαλο μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε την άμεση επαφή με το σκορ. Όταν θέλεις να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά. Είδαμε δυο «καρμπόν» παιχνίδια σε Πάτρα και Πευκοχώρι. Είχαμε ένα πολύ καλό α’ ημίχρονο αλλά δυστυχώς στην επανάληψη κάναμε αρκετά λάθη και πολλές κακές επιθετικές επιλογές, πράγμα που μας στέρησε να πάρουμε κάτι από τα συγκεκριμένα παιχνίδια», ενώ στην συνέχεια ο Ανδρέας Καραπιπερίδης εστίασε στο πρόβλημα της ομάδας του. «Θεωρώ πως πλέον είμαστε «λίγοι» και στα Guard, με την απουσία του Ετινόσα, ο οποίος δίνει ενέργεια στο παιχνίδι. Μεγάλο ρόλο παίζει και η κόπωση για τις εμφανίσεις μας στα β’ ημίχρονα των αναμετρήσεων που προαναφέραμε ενώ υστερούμε και στην εμπειρία για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Στην πορεία αναφέρθηκε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη τον οποίο και χαρακτήρισε τελικό.  «Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη είναι ένας ακόμη τελικός. Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει αλλάξει τελείως φιλοσοφία, παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ, δείχνει πως μπορεί να παίξει όλα τα παιχνίδι επί ίσοις όροις και το γεγονός πως πέτυχε 7 συνεχόμενες νίκες μέσα στη σεζόν, μιλάει από μόνο του. Το παιχνίδι αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο να το προσεγγίσουμε τακτικά. Έχουν τον Τζόρτζεβιτς ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει και να εκτελέσει με οποιονδήποτε τρόπο».

«ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ»

«Στεναχωριέμαι και εγώ και η διοίκηση όταν δεν μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων κυρίως για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο κόσμος μας έχει συμπαρασταθεί πάρα πολύ αυτές τις δυο χρονιές και κανένας μας δεν θέλει να τον στεναχωρεί. Εμείς θέλουμε να τον γλυκαίνουμε και να τον κάνουμε να έρχεται στο γήπεδο κάθε Σάββατο με την καλύτερη δυνατή διάθεση».

«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΑΠΟ ΑΣΕΑΔ»

«Η υπόθεση με τον κοινοτικό βρίσκεται ακόμη στον «πάγο». Ο παίκτης που θα αντικαταστήσει το κενό του Gamberoni, βρίσκεται στην Καβάλα και εμείς απλά περιμένουμε το «πράσινο φώς». Το πότε θα δοθεί όμως δεν το γνωρίζουμε, είμαστε σε αναμονή από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα. Πιστεύω ότι όταν μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον παίκτη θα αλλάξει κατά μεγάλο βαθμό και η εικόνα της ομάδας μας ενώ αν τον είχαμε από την έναρξη του β’ γυρου θα είχαμε μεγαλύτερη ευκολία σε όλα τα παιχνίδια».