Καραποστόλου: «Νίκες μέχρι τέλους!..»

karapostolouTην πίστη του πως όλα θα κριθούν στην άμυνα, τόνισε ο Σωτήρης Καραποστόλου, μιλώντας αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του KAVALA.BC, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του θέλει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να εξασφαλίσει όχι μόνο την άνοδο, αλλά και το πρωτάθλημα!

-Διανύουμε την πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και το Σάββατο δίνετε ένα μεγάλο και κρίσιμο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Αρκαδικό. Πως το αντιμετωπίζεται αυτό το παιχνίδι;
– «Κοιτάξτε, εμείς είπαμε πως θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Δε μπαίνουμε κάν στη λογική πόσους βαθμούς και νίκες διαφορά έχουμε από τους άλλους. Κάθε Σάββατο να νικάμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία που μας έχει περάσει ο κ.Τζήμας και έτσι πάμε, παιχνίδι με παιχνίδι, Θέλουμε να κερδίσουμε και στην Τρίπολη, ώστε να «καθαρίσουμε» νωρίς με την άνοδο και μαθηματικά, αυτό μας νοιάζει».

-Ποιο θα είναι το σημείο που θα δώσει το… ρόζ φύλλο του αγώνα στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό;
-«Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα. Στο σημείο δηλαδή που μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Παίζοντας την άμυνα που μπορούμε και επιβάλλοντας το ρυθμό, βάζοντας παράλληλα εύκολα καλάθια, κάτι που κάναμε και με τον Εθνικό και εκτόξευσε τη διαφορά, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και στην Τρίπολη. Ξέρουμε πως απέναντι μας θα έχουμε μια ομάδα με έξι πάρα πολύ καλούς παίκτες, ο Αρκαδικός έχει άλλωστε εξαιρετικό ρόστερ. Οι συνθήκες θα είναι δύσκολες για μας, όμως από αυτά και ξέρουμε και έχουμε συνηθίσει, μας αρέσουν άλλωστε. Όπου πάμε όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο, έχουν κίνητρο, το δικό μας κίνητρο είναι μόνο η νίκη!».