Καρασταμάτης: «Πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε σοβαρότητα»

Ύστερα από μια επιτυχημένη σεζόν για το Διαγόρα, έγραψε ιστορία αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην Α2, ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Πανελευσινιακό, στο κλειστό γήπεδο “Τάκης Βογιατζής” τη Κυριακή στις 17:00.

Ο Μιχάλης Καρασταμάτης αναφέρθηκε στην ξαφνική αλλαγή στο ρόστερ, αλλά και στην επιθυμία του σε ένα δυνατό ξεκίνημα στο θεσμό του Κυπέλλου, όπως τη περσινή σεζόν.

“Λόγω κάποιων αιφνιδιαστικών αλλαγών στο ροστερ η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη, είμαστε επηρεασμένοι από αυτο το γεγονός, αλλά θεωρώ ότι λόγω της εμπειρίας μας είναι διαχειρίσιμο και δεν θα φανεί στο γήπεδο. Είναι μια πρεμιέρα εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα Β’ Εθνικής, που όμως έχουν πολύ εμπειρία και εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε σοβαρότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω σε μια αντίστοιχη πορεία στο Κύπελλο όπως τη περσινή σεζόν, όπου ο Διαγόρας έφτασε να αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες Α1 κατηγορίας και αυτό θα μας βοηθήσει να κρατηθούμε σε αγωνιστικό ρυθμό για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα”.