Καστανιώτης: «Δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, να έχουμε συνέχεια»

Μετά το σπουδαίο “διπλό” επί του Τρίτωνα, ο Πανερυθραϊκός επιστρέφει “σπίτι” του, όπου αύριο (Kυριακή 25/11, 17:00) θα φιλοξενήσει τον Μανδραϊκό.

Ο Δημήτρης Χουχουλής για ακόμη ένα ματς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, με τον σέντερ/φόργουορντ της ομάδας, Γιάννη Καστανιώτη, να τονίζει, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην Επίσημη Σελίδα του Πανερυθραϊκού, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης, ότι η πίεση και το άγχος έφυγαν μετά την πρώτη φετινή νίκη και πλέον ο στόχος είναι να δοθεί ανάλογη συνέχεια…

“Επιτέλους δείξαμε τι πραγματικά είμαστε ικανοί να κάνουμε και μάλιστα στην έδρα μίας απ’ των πιο δυνατών ομάδων του πρωταθλήματος, φανερώσαμε μέρος των δυνατοτήτων μας, γιατί η εικόνα μας δεν είναι αυτή των πρώτων πέντε παιχνιδιών. Ωστόσο θα πρέπει να έχουμε συνέχεια και να αποδείξουμε ότι μπορούμε και ακόμη καλύτερα. Το έργο μας, βέβαια, δεν θα είναι εύκολο στο αυριανό παιχνίδι, ο Μανδραϊκός διαθέτει ποιότητα ως ομάδα, όμως εμείς είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά να τα δώσουμε όλα ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Εξάλλου, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και τη δύναμη της έδρας μας, καθώς η ώθηση που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας είναι εντυπωσιακή και θέλουμε απ’ τη μεριά μας να τους αποζημιώνουμε διαρκώς, από εδώ και πέρα! Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για την αυριανή αναμέτρηση όλη τη βδομάδα, πλέον αποβάλλαμε το άγχος και την πίεση που είχαμε και βρήκαμε την ψυχολογία μας μετά τη νίκη επί του Τρίτωνα, ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι παραπάνω από εξαιρετικό. Έτσι, αν αποτυπώσουμε στο παρκέ αύριο όσα μας έχει υποδείξει ο κόουτς Χουχουλής και οι συνεργάτες του και βγάλουμε τη διάθεση και την ενέργεια που είχαμε και την προηγούμενη Κυριακή μπορούμε να φτάσουμε σε ακόμη μία σημαντική νίκη, που θα μας “απελευθερώσει” ακόμη περισσότερο και θα βλέπουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια!”.