Καστρίτης: «Ευχαρίστηση από αποτέλεσμα και προσπάθεια»

kastritisΜετά τη λήξη του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τον αγώνα τονίζοντας πώς υπάρχει ευχαρίστηση τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και από την προσπάθεια των παικτών του.

Για το παιχνίδι με Ηλυσιακό: «Όπως κάθε νίκη στην Α2 είναι σημαντική έτσι είναι και αυτή με τον Ηλυσιακό. Είχαμε πει εξ αρχής ότι σημαντικότερο για εμάς ήταν να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας, σε υψηλό επίπεδο και κυρίως ότι έχει να κάνει με την ενέργεια και την προσπάθεια μας στην άμυνα, που μέχρι τώρα μας έδωσε τις νίκες με Λαγκαδά και ΌΦΗ. Παίζαμε με μια ομάδα που ξέραμε ότι είναι πολύ ενθουσιώδης στο παιχνίδι της και πολύ νεανική, που κυνηγάει πάρα πολύ τον αιφνιδιασμό και είναι ιδιαίτερα δυνατή στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε τόσο καλά. Μα είχαν πάρει 9 επιθετικά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αισθητά, μας πήραν μόνο 3 επιθετικά και δεχθήκαμε μόλις δύο αιφνιδιασμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι και από το αποτέλεσμα, αλλά και από την προσπάθεια των παιδιών στους οποίους και δίνω πολλά συγχαρητήρια. Από εβδομάδα να είμαστε γεροί και δυνατοί για να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την ταχύτητα του Ηλυσιακού: «Είχαμε προετοιμαστεί για την ταχύτητα του αντιπάλου, αλλά αυτό που είχαμε τονίσει είναι ότι πέρα από τον αντίπαλο αυτό που εμάς μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε πάντα στο 100%. Στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό το πετύχαμε σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό».

Για την ήττα της Καβάλας από τον Εθνικό εν όψει του μεταξύ τους αγώνα: «Για μια ακόμα αγωνιστική αποδείχτηκε πως δεν υπάρχουν φαβορί και το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας είναι ανταγωνιστικότατο. Μας περιμένει πολύς δρόμος ακόμα. Εμείς κοιτάζουμε μέρα με την μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Μπορεί πλέον να ακούγεται κλισέ όμως έτσι είναι. Αν στο επόμενο παιχνίδι είμαστε έτοιμοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Αυτό στην διάρκεια θα μας φέρει και το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την ψυχολογία της ομάδας εν όψει Καβάλας μετά από τρεις σερί νίκες: «Σίγουρα είναι πολύ καλό να πηγαίνεις σε ένα παιχνίδι έχοντας νικήσει στο προηγούμενο και αυτό έχει να κάνει με το κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Από την άλλη ίσως ελλοχεύει και κίνδυνος για κάποιου είδους χαλάρωση, αλλά νομίζω ότι το έχουμε περάσει αυτό το κομμάτι. Έχουμε κάνει δύο κακές ήττες και έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι στην ομάδα ότι θα δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο μας εαυτό. Εμπιστευόμαστε τα παιδιά και την ομάδα και έχουμε να γινόμαστε μόνο καλύτεροι».