Καστρίτης: «Θα αγωνιστούμε με στόχο τη νίκη»

kastritisΗ αγωνιστική περίοδος  ξεκινάει για τον Αρκαδικό αύριο Κυριακή (17.00), με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Αρκαδικός κάνει ντεμπούτο στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του, σε μια «επανάληψη» του περσινού αγώνα που διεξήχθη ένα χρόνο και μία εβδομάδα νωρίτερα για το κύπελλο Ελλάδος, που είχε βρει νικητή Αρκαδικό που ψάχνει να κάνει το ίδιο και φέτος.

Η προϊστορία είναι στο πλευρό του Αρκαδικού, καθώς την περσινή αγωνιστική περίοδο Αρκαδικός και Φίλιππος βρέθηκαν τρεις φορές αντιμέτωποι, με τον Αρκαδικό να κερδίζει και τις τρεις φορές (δύο στο πρωτάθλημα με 80-64 στην Τρίπολη και 69-56 στη Βέροια και μία στο κύπελλο στις 14 Σεπτεμβρίου 2013 με 76-75 στην Τρίπολη).

Όλοι στον Αρκαδικό ευελπιστούν να ξεκινήσει «με το δεξί η σαιζόν» στα επίσημα παιχνίδια, γεγονός που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παιχτών, αλλά και των υπολοίπων μελών-στελεχών στις τάξεις της ομάδας.

Μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι στη Βέροια ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε: «Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι σε μία ομάδα με ανανεωμένο ρόστερ, ενθουσιασμό στο παιχνίδι της και πολλά νέα στοιχεία συγκριτικά με πέρσι.

Βρισκόμαστε, όπως όλες οι ομάδες, στο μέσο της προετοιμασίας μας και στη φάση μονταρίσματος της ομάδας. Όσο πλησιάζουμε στην αρχή του πρωταθλήματος θέλουμε να δούμε πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά, σε πλήρη εφαρμογή στο γήπεδο για να χτίσουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης μας. Θα αγωνιστούμε με στόχο τη νίκη που θα μας επιτρέψει να παίξουμε και άλλα παιχνίδια αντίστοιχης δυσκολίας και θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».