Καταδικάζει συμπεριφορά του Κεραυνού ο ΠΣΑΚ

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΚ πήρε θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν στον Βασίλη Μίχο και τον Κεραυνό Αιγίου καταδικάζοντας συμπεριφορές όπως τη συγκεκριμένη.

Αναλυτικά:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τη δυσαρέσκεια του, για την αντιμετώπιση που έχει το μέλος του, ο Βασίλης Μίχος, από τον πρόεδρο του Κεραυνού Αιγίου.

Όπως ενημέρωσε τον ΠΣΑΚ, ο πρόεδρος του Κεραυνού Χάρης Μπογδάνος του οφείλει τους δυο απο τους τρεις μήνες που βρισκόταν στην ομάδα. Επίσης, κατά τη διάρκεια που είχαν συνεργασία, του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι, διαφορετικά θα άλλαζε τις κλειδαριές, ενώ του είχε πει πως θα του κόψει τα δυο από τα τρία γεύματα που είχαν συμφωνήσει. 

Ο Βασίλης Μίχος αναγκάστηκε – παρά τη θέληση του – να αποχωρήσει από την ομάδα και πλέον είναι σε δύσκολη θέση διότι σύμφωνα με το νόμο, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να υπογράψει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα.

Ο ΠΣΑΚ καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου ο Βασίλης Μίχος να βρει το δίκιο του και να πάρει τα δεδουλευμένα του. Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τηρούνται οι συμφωνίες!