Κατιάκος: «Ολα πήγαν καλά»

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει ο Αρκαδικός, καθώς το περασμένο Σάββατο κατάφερε να πετύχει την πέμπτη σερί νίκη του απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Από τις καλύτερές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Αρκαδικού έκανε ο Δημήτρης Κατιάκος πετυχαίνοντας 20 πόντους και συμβάλλοντας έτσι σημαντικά για τη νίκη της ομάδας του»

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, είχαμε πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα με κάποιους αρρώστους, κάποιους τραυματίες. Επίσης είναι και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Εμένα με κούρασε και το ταξίδι στην Κατερίνη. Δόξα τω Θεώ στο τέλος πήγαν όλα καλά, το πήραμε το παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο23χρονος  σέντερ για το παιχνίδι με τους «μελανόλευκους», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του επίδοση:

«Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό, ξέραμε ότι ο Πάντελιτς δεν είναι πολύ καλός αμυντικός. Ήταν και ο Γιαννουλάκος ο οποίος τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν άρρωστος. Μου βγήκε το παιχνίδι, οπότε δεν μετράει τόσο πολύ αυτό. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου».

Η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το πρώτο φαβορί για την άνοδο, τον ΚΑΟΔ: « Όπως είχαμε πει με τον προπονητή μας, θέλαμε να πάμε αλώβητοι μέχρι την Δράμα. Θα πάμε εκεί να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αυτοί έχουν το αβαντάζ, ότι παίζουν στην έδρα τους. Εμείς θα πάμε εκεί, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, πάμε να το αντιμετωπίσουμε, να δούμε ποιοι είμαστε. Όσον αφορά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, νομίζω ότι πρέπει να το κοιτάξουμε μετά το ματς με την Δράμα. Είναι και αυτή μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά ας πάμε πρώτα με το καλό εκεί και βλέπουμε».

Το σερί του Αρκαδικού

Το αήττητο στην Τρίπολη κατάφερε να διατηρήσει ο Αρκαδικός και να πανηγυρίσει την 9η σερί νίκη του απέναντι στον Απόλλων Πατρών. Επτά σερί νίκες μετράει ο Αρκαδικός στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, αφού κέρδισε την τελευταία αγωνιστική της περσινής περιόδου τον ΚΑΟΔ 78-69 και φέτος μετράει «6 στα 6», κερδίζοντας κατά σειρά την ΑΕΚ Άργους, την Ολυμπιάδα Πατρών, τη Νήαρ Ήστ, τους Ίκαρους Σερρών, τον Αμύντα και τον Απόλλωνα Πατρών.

Οι επτά νίκες γίνονται εννέα συνεχόμενες, αν προσθέσει κανείς τις νίκες στο κύπελλο Ελλάδος με την Ολυμπιάδα Πατρών και τον Ηλυσιακό της Α1 κατηγορίας!