Κατσαρές: «Πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

Ακόμη ένα δύσκολο ματς για την ΑΕΛ που την Τετάρτη (20/12) υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης την Δόξα Λευκάδας. Οι “βυσσινί” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο Αλκαζάρ, με τον Χρήστο Χασανίδη να μετράει τις γνωστές απουσίες.



Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Γκογκίδη και Ναούμη, αλλά με τους υπόλοιπους παίκτες αποφασισμένους να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να δουν τις καλές εμφανίσεις τους να συνοδεύονται και από ανάλογα αποτελέσματα.

Για το ματς κόντρα στην ομάδα της Λευκάδας μίλησε ο Νίκος Κατσαρές. Ο έμπειρος πλέι μέικερ της ΑΕΛ δήλωσε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι φορμαρισμένη. 
Πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή και αυτό της έδωσε και ψυχολογία. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. 

Είναι ξεκάθαρο πως 25-30 λεπτά καλής απόδοσης δεν είναι αρκετά. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και βέβαια χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου μας».