«Καυτές» συγκρούσεις σε Θεσσαλονίκη κα Σέρρες

basketballΟ Πολύγυρος αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΣ στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Βορρά και θέλει απαραίτητα τους δύο βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου, εκεί όπου θα ήθελε πολύ να επιστρέψει η Ευκαρπία που όμως έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο αφού υποδέχεται τον πολύ δυνατό και φέτος Ιωνικό Ιωνίας.

«Καυτό» ντέρμπι έχουμε όμως και στις Σέρρες και μάλιστα σε διπλή εκδοχή! Στον Νέο Σκοπό ο Ορφέας υποδέχεται τον Ζέφυρο σε ένα παιχνίδι για την τρίτη θέση όπου αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι αυξάνουν την διαφορά από τον αυριανό τους αντίπαλο στους δύο βαθμούς ενώ σε περίπτωση ενδεχόμενης νίκης των φιλοξενουμένων οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν, με τον Ζέφυρο μάλιστα να έχει τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενη τελική ισοβαθμία λόγω ότι είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο.

Όσο για το δεύτερο παιχνίδι στην περιοχή των Σερρών, θα αναμετρηθούν οι Ίκαροι Σερρών απέναντι στους Τιτάνες Δράμας που θέλουν πολύ την νίκη για να διατηρήσουν τις λίγες ελπίδες παραμονής.

Ο Μακεδονικός θέλει να πάρει την ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου από το ΠΚ Νεάπολης όπως και ο Μαντουλίδης στην «μάχη» της παραμονής κόντρα στην ομάδα της Αγ. Βαρβάρας. 

To πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής :

Ευκαρπία – Ιωνικός Ιωνίας (Ευκαρπία, 18:00)
Μακεδονικός –  ΠΚ Νεάπολης (Μακεδονικού, 18:00)
Αγ. Βαρβάρα – Μαντουλίδης (Ποταμουδιών, 18:00)
Πολύγυρος – ΚΑΟΣ (Πολύγυρου, 18:00)
Ικαροι Σαρρών – Τιτάνες Δράμας (ΔΑΚ Σερρών, 18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Ζέφυρος 02 (Ν. Σκοπού, 18:00)
Ρεπό: ΓΣ Ελευθεούπολης