“Καυτή” κόντρα στην κορυφή

ball_breaking_wallΤο “καυτό” ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ και τον δεύτερο Αίολο Αστακού ξεχωρίζει στην 20ή αγωνιστική του πρώτου ομίλου του βορρά με την ομάδα της Λάρισας να έχει στα υπέρ της έναν βαθμό παραπάνω από τον δυναμικό του αντίπαλο και τη νίκη της στον πρώτο γύρο ενώ το σωματείο του Αστακού έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται εντός έδρας.

Δύσκολη αποστολή έχει και το Αγρίνιο αφού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον πολύ μαχητικό Πρωτέα Γρεβενών ενώ πολύ πιο βατό έργο έχει η τρίτη Καστοριά, η οποία παίζει κόντρα στην Βόνιτσα που βρίσκεται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Διόσκουροι Κοζάνης υποδέχονται την Μελίκη με στόχο την 11η νίκη τους ενώ για την Μελίκη η οποία είχε κερδίσει στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, μια ενδεχόμενη επιτυχία θα είναι η 10η.

Ο Ηρακλής Κοζάνης φιλοδοξεί να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη αγωνιζόμενος μέσα στην μαχητική Νίκη Βόλου που “καίγεται”για την παραμονή και χρειάζεται επίσης την νίκη.

Τέλος, η Σιάτιστα ευελπιστεί σε μια νίκη απέναντι στην Μεταμόρφωση Βόλου που ίσως τις αναπτερώσει κάπως τις ελπίδες παραμονής ενώ εύκολο σχετικά έργο αναμένεται να έχει η Καρδίτσα μέσα στην ουραγό Έδεσσα.

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής:

Αγρίνιο – Πρωτέας Γρεβενών (ΔΑΚ Αγριίου, 17:00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Μελίκη (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Καστοριά – Βόνιστα (Καστοριάς, 18:00)
Σιάτιστα – Μεταμόρφωση Βόλου (Σιάτιστας νέο, 18:00)
Νίκη Βολου – Ηρακλής Κοζάνης (Ν. Ιωνίας, 18:00)
Πανεδεσσαϊκός – Καρδίστα (ΔΑΚ Εδεσσας, 18:00)
Αίολος Αστακού – ΑΕΛ (Βόνιτσας, 17:00)