Κεραμιδάς: «Από τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες του συλλόγου»

Το Μαρούσι επέστρεψε στην Α2, κατηγορία την οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν και ο Κώστας Κεραμιδάς σχολίασε την πορεία και την επιτυχία της ομάδας του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

«Αν κάποιος μας έλεγε ότι θα μπορούσε η ομάδα να ανέβει στην Α2 στα μέσα Αυγούστου που ξεκινήσαμε προετοιμασία θα τον θεωρούσε οποιοσδήποτε εδώ στο Μαρούσι ότι είναι τρελός. Φτιάξαμε μια ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ, αλλά με παιδιά που είχαν ψυχή και κίνητρο να παίξουν. Προωθήσαμε πολλούς μικρούς στην πρώτη ομάδα, είτε από τα «σπλάχνα» του Αμαρουσίου, είτε από άλλα σωματεία και αυτό που κάναμε ήταν να φτιάξουμε ένα σύνολο, το οποίο βδομάδα με την βδομάδα μεγάλωνε και τελικά γιγαντώθηκε, φτάνοντας να πάρει όλα τα «ντέρμπι» εντός και εκτός έδρας.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, το Περιστέρι κέρδισε πανάξια. Ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, όπως είχαμε πει και πριν τον αγώνα. Εμείς παλέψαμε πάρα πολύ και ήταν λογικό τα παιδιά να έχουν άγχος, καθώς κληθήκανε να παίξουν την άνοδο στην 29η αγωνιστική, τη στιγμή που στην αρχή της χρονιάς είχαμε συμφωνήσει για πριμ σωτηρίας. Τι να ζητήσουν τα παιδιά του Αμαρουσίου αυτή τη στιγμή, με τη συμφωνία να μιλάει για πριμ σωτηρίας; 

Θεωρώ ότι η τωρινή άνοδος του Αμαρουσίου είναι μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες του συλλόγου, ενός ιστορικού συλλόγου που έχει πάρει ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει παίξει ευρωλίγκα. Φέτος  δεν υπήρχε ο άνθρωπος που στήριζε οικονομικά την ομάδα, όπως υπήρχε εκείνα τα χρόνια, αλλά έγινε μια συλλογική μεγάλη προσπάθεια, η οποία έστω και σε αυτές τις κατηγορίες έφερε το αποτέλεσμα. Το Μαρούσι είναι εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ τον φίλαθλο Χρήστο Γεωργουσόπουλο, που κράτησε την ομάδα στις πιο δύσκολες στιγμές της!

Και του χρόνου Σάββατα!».