Κερασοβίτης: «Σίγουρος οτι η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική»

Ο Αμύντας ταξιδεύει απόψε στην Αμαλιάδα για να αντιμετωπίσει αύριο (12/10, 17:00) για τη 2η Αγωνιστική τον Κόροιβο. Ο Γιώργος Κερασοβίτης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας, την συνέχεια της διοργάνωσης και τον αυριανό αγώνα.

Αρχικά, ο έμπειρος guard δήλωσε για το ξεκίνημα της Α2: «Σίγουρα οι τραυματίες έχουν επηρεάσει όλη την λειτουργία της ομάδας, αλλά όλα τα παιδιά είμαστε ισάξια και πάντα προσπαθεί ο ένας να καλύψει το κένο που αφήνει ο άλλος».

Στη συνέχεια τόνισε: «Εμένα προσωπικά δεν με αγχώνει η ήττα της πρεμιέρας. Σίγουρα ήταν ένα κακό ξεκίνημα, αλλά πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας και είμαι σίγουρος οτι η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική».

Τέλος, ο αναφέρθηκε στο ματς με τον Κόροιβο: «Καταρχάς πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες και σε όλα τα γήπεδα αρκεί, βέβαια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο των προπονητών μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την βδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύω με υπομονή μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».