Κεσαπίδης: «Στην έδρα μας παίζουμε με μπασκετική αφέλεια»

esperos-kesapidisΟ Εσπερος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο, γνωρίζοντας τη δεύτερη εντός έδρας ήττα για τη φετινή σεζόν. Ο Ανδρέας Κεσαπίδης μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας σχολιάζοντας το παιχνίδι, αλλά και τις εμφανίσεις της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες.

«Δείχνουμε μια συνέπεια στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν κάνουμε το ίδιο όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Παίζουμε στην έδρα μας με μια μπασκετική αφέλεια και αρκετές φορές φλερτάρουμε να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα. Και στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο ήμασταν κακοί εκαι πολύ καλοί οι αντίπαλοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη τους».

Στην ερώτηση τι σημαίνει η ήττα από τη Ζάκυνθο, ο προπονητής των πατρινών απάντησε: «Δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από μια ήττα. Όμως ήταν η δεύτερη ήττα στο σπίτι μας και πονάει πολύ. Σημαίνει πολύ παραπάνω δουλειά και τροφή για σκέψη για το τι πρέπει να αλλάξουμε. Ακόμη δεν έχουμε φτάσει ως τα μισά του πρωταθλήματος, το οποίο είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε στη συνέχεια».