Κεσαπίδης: «Υποχρεωμένοι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

kesapidisΟ Έσπερος ΑΟΠΑ αν πάλεψε το παιχνίδι, στο τέλος δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Κορωπί Ο Ανδρέας Κεσαπίδης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα τόνισε πως πλέον η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να κυνηγά κάθε παιχνίδι ώστε να πετύχει το στόχο της παραμονής.

«Είχαμε μια ευκαιρία να φύγουμε από το Κορωπί με ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, όμως στο τελευταίο 5λεπτο δεν είχαμε τις λύσεις που θέλαμε. Οι αντίπαλοί μας πέτυχαν κάποια μεγάλα σουτ, εμείς χάσαμε κάποιες προσωπικές μονομαχίες και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Θεωρώ ότι αυτό το -9 είναι πλασματικό, καθώς διαμορφώθηκε στο φινάλε με ελεύθερες βολές των αντιπάλων μας.

Πλέον, το προσεχές παιχνίδι με τον Παπάγου στην έδρα μας είναι ζωής ή θανάτου. Δεν έχουμε άλλο περιθώριο από το να νικήσουμε. Καλούμε τους φίλους της ομάδας να μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας. Απομένουν ακόμη 9 τελικοί, οι 5 εκ των οποίων στην Πάτρα και είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι αν θέλουμε να παραμείνουμε στην Β΄ Εθνική».