Κιτσούλης: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από τη νίκη»

kitsoulisΟ Αίολος Αστακού είναι αήττητος έπειτα από 20 αγωνιστικές, αύριο πηγαίνει για το 19-0 κόντρα στον Ιωνικό Ιωνίας, ωστόσο μέχρι να εξασφαλιστεί μαθηματικά η άνοδος στην Α2, οι θριαμβολογίες μπαίνουν στην άκρη. Αυτό τονίζει και ο Βασίλης  Κιτσούλης μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος φόργουορντ:

«Μπαίνουμε πλέον στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος απομένοντας 10 αγωνιστικές για τη λήξη του. Όπως είχαμε πει κατά το παρελθόν, ο στόχος αυτής της ομάδος απ’ τη στιγμή που δημιουργήθηκε, ήταν ξεκάθαρα η άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία, κάτι που για να μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας, βρίσκεται πλέον καθαρά στο χέρι μας για να πραγματοποιηθεί.

Αύριο αγωνιζόμαστε εναντίον του Ιωνικού Ιωνίας, μιας σκληρής ομάδας που αντιμετωπίζει τον κάθε αγώνα με τον ίδιο ζήλο και πάθος και θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί για να πετύχουμε τη νίκη σε ένα ακόμη παιχνίδι. Η διεκδίκηση της παραμονής απ’ τον ιωνικό δίνει ένα ακόμη κίνητρο στην ομάδα τους να αγωνιστούν για τη νίκη. Εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα -όπως όλα- και να βγάλουμε στο γήπεδο την πολύ καλή δουλειά που συνεχίζει να γίνεται απ’ όλους, έχοντας ως αποτέλεσμα αυτήν την πορεία που πραγματοποιούμε.

Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο απ’ τη νίκη σαν νίκη, είτε παίζουν μικρά παιδιά στο γήπεδο του σχολείου, είτε παίζουν μεγάλες ομάδες για την κατάκτηση κάποιου τίτλου, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι πάμε για ακόμη μια νίκη. Με όπλο την άμυνα και την ομαδική δουλειά που γίνεται, θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε το ροζ φύλλο και να εξασφαλίσουμε και βαθμολογικά ;oσο πιο νωρίς γίνεται την άνοδο. Εύχομαι σε όλους υγεία και υλοποίηση των στόχων τους».