denia parasxi_1Ο αγώνας που θα δώσουν το προσεχές Σάββατο ο Προμηθέας με τη Λιβαδειά στο κλειστό της ΕΑΠ έχει ιδιαίτερη σημασία. Και δεν μιλάμε από βαθμολογικής άποψης… Αλλά είναι ένας αγώνας στήριξης και συμπαράστασης στη “μάχη” που δίνι η Ντένια Παράσχη. Η 28χρονη Ντένια από τη Ζάκυνθο που έχει διαγνωστεί μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά ετοιμάζεται για το ταξίδι στις ΗΠΑ, προκειμένου να συνεχίσει εκεί τη “μάχη” της…

Κι όλοι οι Έλληνες είναι με τον δικό τους τρόπο ο καθένας στο πλευρό της. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Προμηθέα Πάτρας, που αποφάσισε να βάλει κι αυτός το δικό του “λιθαράκι” στην προσπάθεια της 28χρονης κοπέλας. Όπως, λοιπόν, γνωστοποίησε ο σύλλογος όλα τα έσοδα από το ματς με τη Λιβαδειά θα προσφερθούν στη Ντένια. Στο κάλεσμα αυτό οι φίλοι του μπάσκετ (και όχι μόνο) στην Πάτρα καλούνται να συνδράμουν και να γεμίσουν απ΄ άκρη σ΄ άκρη το γήπεδο, ή ρίχνοντας κάποιο ποσό στο ειδικό κουτί που θα υπάρχει στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει:
“Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ αποφάσισε όλα τα έσοδα από τον ερχόμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕ Λιβαδειάς το Σάββατο 13/2, στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο της Ε.Α.Π., να προσφερθούν στη Διονυσία (Ντένια Παράσχη), που έχει διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά και με μια συγκλονιστικά διακριτική και αξιοπρεπή επιστολή ζήτησε τη συνδρομή όλων μας για να αντιμετωπίσει αυτή τη μεγάλη πρόκληση στη ζωή της. Τα χρήματα από τα εισιτήρια, καθώς και όσα μαζευτούν από ειδικό κουτί, που θα υπάρχει στην είσοδο του γηπέδου, θα κατατεθούν από το Σύλλογο στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία και να συνδράμει – με την αγορά εισιτηρίου ή αφήνοντας λεφτά στο ειδικό κουτί- στην προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων, δίνοντας, παράλληλα, το μήνυμα της βοήθειας και της αλληλεγγύης”.