Κλειδί η σκληρή άμυνα

Η ήττα από την Ολυμπιάδα, ειδικότερα έτσι όπως ήρθε, την περασμένη αγωνιστική δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες στο Ρέθυμνο. Οι Κρητικοί γνωρίζουν ότι το Σάββατο (20/11, 17:30) έχουν ιδιαίτερα δύσκολο έργο απέναντι στο ανεβασμένο ψυχολογικά Λαύριο (επικράτησε του ΚΑΟΔ την προηγούμενη αγωνιστική).

Το ευχάριστο για τον Στέργιο Κουφό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα έχοντας πλέον στη διάθεσή του και τον Νταμίρ Λάτοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Για την αναμέτρηση με το Λαύριο μίλησε ο παράγοντας του ΑΓΟΡ, Τάσος Τριαντάφυλλος τονίζοντας πως σημαντικό ρόλο για τη νίκη θα παίξει η καλή άμυνα:

«Μετά από την μακράς διάρκειας διακοπή επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση, έχοντας να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ υπολογίσιμο και επικίνδυνο αντίπαλο, όπως είναι το Λαύριο. Το διάστημα της διακοπής μπορέσαμε να εντοπίσουμε τα λάθη που έφεραν την ήττα στην Πάτρα, αλλά και η ομάδα να δουλέψει ακόμη περισσότερο, για να εμφανιστεί καλύτερη», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου, είναι πολύ σπουδαίο και συνάμα επικίνδυνο, αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει κάνει το δύο στα δύο. Προπάντων, το Λαύριο είναι μια ομάδα, που για χρόνια έχει τον ίδιο βασικό κορμό και είναι πολύ συμπαγής και ομοιογενής. Παίζοντας καλή και σκληρή άμυνα, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Φυσικά, για ένα ακόμη παιχνίδι έχουμε την ανάγκη του κόσμου να βρεθεί κοντά μας και καλούμε τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους να μας συμπαρασταθούν να πάρουμε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα».

Πηγή: ret.gr