Κομποδιέτας: «Έλειπε μια σπίθα», Κουλουριώτης: «Τους δώσαμε τη δυνατότητα να ξεφύγουν»

Ο Α. Σ. Καρδίτας επέστρεψε στις νίκες, αφού εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και υπέταξε τον Οίακα Ναυπλίου. Οι Κώστας Κομποδιέτας και Χάρης Κουλουριώτης σχολίασαν την αναμέτρηση, με τον προπονητή των γηπεδούχων να τονίζει μεταξύ άλλων, ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν αντικατοπτρίζεται στο τελικό σκορ.

Του Δημήτρη Κουντούρη

«Αρχικά ήθελα να πω ότι ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που δείχνει το σκορ. Ο Οίακας είναι μια καλή ομάδα, δουλέμενη από τον κόουτς, απλά εμείς μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο πρώτο δεκάλεπτο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ακολουθήσαμε το πλανο και ήμασταν διαβασμένοι, κάτι που δείξαμε σε όλους τους τομείς και στην αντιμετώπιση του Τζόρτζεβιτς και του Κουμπούρα που ήταν οι δύο πιο έμπειροι παίκτες της αντίπαλης ομάδας», είπε ο 37χρονος κόουτς και συνέχισε:

«Έχουμε μια εμφανή διαφορά στα δίποντα με 54% έναντι 35%. Για ένα ακόμα παιχνίδι, όμως, τα ριμπάουντ δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε. Μας πήραν 15 επιθετικά, το οποίο προσπαθούμε στις προπονήσεις να το βελτιώσουμε κι άλλο.

Eίμαστε πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, έχει πολύ δρόμο ακόμα, η Α2 είναι πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Εμείς είμαστε χρόνια σε αυτή, προσπαθούμε για το καλύτερο, να παραμείνουμε στην κατηγορία. Παλεύουμε σε κάθε ματς, οι παίκτες έβγαλαν πάθος και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς, γιατί στα τρία προηγούμενα ματς, ενώ υπήρξε η θέληση, έλειπε μια σπίθα να μας δώσει κίνητρο. Ελπίζω να το βρήκαμε σε αυτό το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον κόουτς, καλή συνέχεια και στη δικιά μας ομάδα που πιστεύω θα τα πάμε περίφημα».

Από την πλευρά των ηττημένων, ο Χάρης Κουλουριώτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο γήπεδο του Α. Σ. Κ., στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στη ομάδα της Καρδίτσας, στον κόουτς , για το πρόσωπο που παρουσίασε, ήταν πολύ πειστικό, ξεκίνησαν πολύ συγκεντρωμένοι. Έχουν και την τύχη και χαιρόμαστε πολύ κι εμείς που είμαστε εδώ να παίζουμε σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο, κάτι το οποίο μας εντυπωσίασε κι ευχόμαστε να το χαρούνε όσο καλύτερα γίνεται.

Από εκεί και πέρα εμείς, είπαμε πριν ξεκινήσει και το παιχνίδι, επειδή είχαμε την ίδια εμπειρία πριν από μια βδομάδα, ότι αν κι εμείς μπούμε όπως μπήκε το Αγρίνιο λίγο πιο χαλαρά στο γήπεδό μας κι εμείς είχαμε την πίεση της νίκης και βγάλαμε ενέργεια και μπορέσαμε και πήραμε μια πολύ μεγάλη και καλή νίκη στο γήπεδό μας, έτσι θα γίνει και με την Καρδίτσα. Μπήκαμε πιο χαλαροί, αυτοί είχαν την πίεση από τον αγώνα της Βέροιας που θέλανε οπωσδήποτε να αποδείξουν ότι ήταν μια κακή στιγμή. Δώσαμε το περιθώριο, με κακές αποφάσεις και τους δώσαμε τη δυνατότητα να ξεφύγουν στο σκορ από νωρίς.

Είμαι χαρούμενος για το δεύτερο ημίχρονο και την αντίδραση που βγάλαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να πλησιάσουμε, αλλά πάλι δεν ήταν αρκετό, χάσαμε πάλι τη συγκέντρωσή μας σε μικρά σημεία του αγώνα που κατάφεραν και πάλι οι αντίπαλοι να ξεφύγουν και να έρθει μια σχετικά εύκολη νίκη για την Καρδίτσα. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, ακόμα είναι πολύ νωρίς. Είμαστε “άπειρη” ομάδα, σαν οργανισμός, παρόλο που έχουμε κάποια παιδιά έμπειρα που μπορούν να μας δώσουν πράγματα, το Ναύπλιο και ο Οίακας σαν ομάδα είναι πρώτη φορά στην Α2. Αυτό σημαίνει απειρία σε πολλά και θα παλέψουμε βδομάδα με βδομάδα να γινόμαστε πιο δυνατοί, χτίζοντας από το γήπεδό μας, με όσες παραπάνω νίκες μπορούμε να πάρουμε για να γινόμαστε όσο καλύτεροι γίνεται και στα εκτός έδρας», δήλωσε ο κόουτς του Οίακα.