Κομποδιέτας: «Είμαστε το αουτσάιντερ…», Ζωϊτσάκος: «Να περιορίσουμε τα ατού του Τρικούπη»

Δύσκολη έξοδο θα έχει η Καρδίτσα το Σάββατο (29/02) που θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο (με μόλις μια ήττα), Χαρίλαο Τρικούπη, στο Μεσολόγγι.

Του Πάνου Σταμούλη

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κώστας Κομποδιέτας, αναφορικά με το ματς τόνισε: «Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα εντός έδρας από τον Τρίτωνα την προηγουμένη εβδομάδα και αυτό μας έχει πεισμώσει αρκετά. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε στις προπονήσεις να εφαρμόσουμε το πλάνο για να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή. Παίζουμε το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο είμαστε το ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Δεν έχουμε άγχος, θα παλέψουμε δίνοντας το 100% και θα πάρουμε ότι μας αναλογεί από αυτό το ματς. Ίσως και μία καλή εμφάνιση να είναι αρκετή. Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει, είναι ταπεινοί και τους αρέσει η πρόκληση τέτοιων παιχνιδιών. Το Σάββατο είναι ο καθρέπτης που θα δείξει τι θα γίνει».

Σε αντίστοιχο ύφος ήταν και οι δηλώσεις του γκαρντ της Καρδίτσας, Χρήστου Ζωϊτσάκου: «Ερχόμαστε από μία κακή ήττα που μας βρήκε εξαπίνης με μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση. Από εκεί και πέρα είμαστε αρκετά πεισμωμένοι και έχουμε δουλέψει πολύ αυτή την εβδομάδα. Πάμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, με ένα γεμάτο γήπεδο και όπως είπε και ο κόουτς αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού του Χαρίλαου Τρικούπη, θα παίξουμε χωρίς άγχος και θα πάρουμε ότι μας αναλογεί».