Κοντογιάννης: “Έτοιμοι να τα δώσουμε όλα”

kontogiannis_vasilis_koropi-nikiΗ Νίκη Αμαρουσίου ξεκίνησε νικηφόρα το 2015 και αύριο (Κυριακή 18/1, 17:00) δοκιμάζεται στην Καισαριανή, όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ιστορικότερης ομάδας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, της Νήαρ Ηστ, ώστε να ολοκληρώσει με νίκη τον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τόλη Καρνέση (όπου αγωνίζονταν προτού φορέσουν τη φανέλα της Νίκης οι Ηλίας Μούγιος και Κώστας Σαλτουρίδης), παρά το γεγονός ότι φανερώνει αστάθεια μέχρι στιγμής στην απόδοσή της, έχει αποδείξει ότι πρόκειται για άκρως επικίνδυνο αντίπαλο που μπορεί να κάνει ζημιά στον καθένα (π.χ. νίκη μέσα στην Πάτρα επί του πρωτοπόρου Έσπερου ΑΟΠΑ) και η αντιμετώπισή του χρίζει ιδιαίτερης προσοχής… Συν τοις άλλοις, το αυριανό (18/1) θα είναι το πρώτο ματς της φετινής σεζόν που η Νήαρ Ηστ θα αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της (σ.σ. λόγω της τιμωρίας από πέρσι), γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο της Νίκης Αμαρουσίου.

Ο αρχηγός της Νίκης, Βασίλης Κοντογιάννης, ο οποίος προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Μανδραϊκό (26π., 5 ριμπ.), μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας για την αυριανή (18/1) αναμέτρηση, τόνισε: “Είναι παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Όταν αντιμετωπίζεις την Νήαρ Ηστ στην έδρα της, το έργο σου είναι πάντα πολύ δύσκολο. Πρόκειται για ομάδα με μεγάλη ιστορία και το “βάρος” της φανέλας παίζει πάντοτε σημαντικό ρόλο, ενώ φέτος έχει δείξει ότι είναι εξαιρετικά επικίνιδυνη. Τα πάντα θα πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνά μας, καθώς διαθέτουν παίκτες με πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Απ’ την πλευρά μας, βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία, έχουμε αυτοπεποίθηση και παρότι αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα μέσα στην εβδομάδα είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη και να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε περίπου δύο εβδομάδες μαζί με τον κόουτς Κωλέτση και μέρα με τη μέρα προσαρμοζόμαστε όλο και περισσότερο στα “θέλω” του, έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τι θέλει, τι ζητάει απο εμάς. Έχουμε βάλει κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια…”.