Κουκάς: «Συγκεντρωμένοι απέναντι στην καλύτερη ομάδα»

koukas το συγκρότημα του Σάββα Συμεωνίδη θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες  – μετά την νίκη επί του Εθνικού την περασμένη εβδομάδα – και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την ζώνη των play-out με τον Γιώργο Κουκά να συνιστά συγκέντρωση και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. 

“Ο Φάρος είναι η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ, το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και άξια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Εμείς προερχόμαστε από μία καλή νίκη απέναντι στον Εθνικό που μας έχει φέρει εκτός ζώνης των play-out και που μας έχει ανεβάσει ψυχολογικά” ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου γκαρντ για να συνεχίσει: “Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για ένα παιχνίδι στο οποία θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του. Από εδώ και στο εξής, κάθε ματς έχει τον χαρακτήρα “τελικού” για εμάς και έτσι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό κόντρα στον Φάρο”.
 
Ο Α.Σ.Ε.Δ. ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως απρόοπτα, κάτι που σημαίνει πως ο Σάββας Συμεωνίδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο οποίο σημειωτέων έκανε ντεμπούτο ο τεχνικός της ομάδας του Αμαρουσίου, ο Φάρος είχε φύγει νικητής από το Δαϊς με 56-70.