Κουλουριώτης: «Εύχομαι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί ομαλά», Κουμπούρας: «Ξαναπαίζουμε»

Η μπασκετική δράση αρχίζει με τον Οίακα Ναυπλίου να αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα της σεζόν τη Δάφνη Δαφνίου. 

Ο Χάρης Κουλουριώτης μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, για τον πρώτο ματς της χρονιάς, ανέφερε.

«Σίγουρα νιώθουμε περίεργα αφού ξεκινάει το πρωτάθλημα μετά από σχεδόν 7 μήνες. Είμαστε όμως κατάλληλα προετοιμασμένοι για να κάνουμε μια καλή αρχή.

Η αντίπαλη ομάδα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και έχει την ιδιαιτερότητα πως έγιναν κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ την τελευταία εβδομάδα. Επίσης γνωρίζουμε πως πάντα μια πρεμιέρα κρύβει παγίδες και ιδιαίτερα στο γήπεδο μας που θέλουμε να είναι η δύναμη και η βάση μας για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Επιπλέον με γήπεδα χωρίς κόσμο όλοι μας θα νιώθουμε άβολα, αν και όλοι ξέρουμε και υποστηρίζουμε πως η υγειά όλων προέχει.

Είμαι σίγουρος πως οι αθλητές μας τη φετινή σεζόν αρχής γενομένης από αύριο θα δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα κάτι που πιστεύω πως θα διαπιστώσουν και όσοι μας παρακολουθήσουν μέσω της ζωντανής διαδικτυακής κάλυψης από το κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Εύχομαι ολόψυχα το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί ομαλά και σε όλους προπονητές παίκτες παράγοντες και φιλάθλους των ομάδων να έχουν υγεία και να μπορέσουμε να βρεθούμε όλοι με ασφάλεια στα γήπεδα ξανά με γεμάτες κερκίδες».

Από τη δική του πλευρά, για το αυριανό(03/10) παιχνίδι μίλησε και ο Φάνης Κουμπούρας. « Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω αλλιώς τν δήλωση μου με το ΞΑΝΑΠΑΙΖΟΥΜΕ! Μετά από 7 μήνες αποχής και μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας λοιπόν, ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα μας.

Πρώτη αγωνιστική αύριο σε μια παράξενη χρονιά χωρίς κόσμο σε κανένα γήπεδο θέλω να ευχηθώ σε όλους πάνω από όλα υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους. Τα μπασκετικά θα τα βρούμε θα τα φτιάξουμε, θα ξαναγυρίσουμε στην κατάσταση που ήμασταν και θα τα κάνουμε και ακόμα καλύτερα στο μέλλον!

Υγεία παιδιά και να ξεπεράσουμε αυτον τον ιό όσο πιο γρήγορα γίνεται! ‌Καλή μπασκετική χρόνια σε όλους και να βλέπετε πολύ μπάσκετ!».