Κουνά… μαντήλι στη Γ΄ εθνική η Ακαδημία Ρεθύμνου, παραιτήθηκε ο προπονητής της!

Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου, λέει μία φράση. Κάπως έτσι συμβαίνει και με την Ακαδημία Ρεθύμνου, η οποία… κουνά μαντήλι στη Γ΄ εθνική! Ο κρητικός σύλλογος μπορεί με το τέλος του πρωταθλήματος να πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΚΑΣΚ και μαζί την άνοδο στη Γ΄ εθνική, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα γευτεί τη χαρά της συμμετοχής.

akadimia rethimnou_selfie_panigiriki 1Η οικονομική κρίση… χτύπησε τον σύλλογο, με τους διοικούντες να μην βρίσκουν οικονομικούς πόρους για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στη Γ΄ εθνική. Παρά τις όποιες κρούσεις των ιθυνόντων, τελικά δεν κατέστη δυνατόν να βρεθούν τα χρήματα εκείνα που θα επέτρεπαν στην ομάδα να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο κι έτσι η Ακαδημία Ρεθύμνου θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στη Γ΄ εθνική.

Παραιτήθηκε ο προπονητής… 

Μία εξέλιξη που είχε άμεσο αντίκτυπο, με τον προπονητή της Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη να υποβάλλει την παραίτησή του και να σχολιάζει σχετικά στο προφίλ του στο facebook.

“Σήμερα τέλειωσε μια μικρή ιστορία που είχαμε φτιάξει μερικά παιδιά με όνειρα που τα σιγοντάριζα εγώ, μέσω μιας ομάδας μπάσκετ. Τέλειωσε εντελώς άδοξα μιας και παρόλο που πήραμε πρωτάθλημα και ανεβήκαμε κατηγορία οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας ήταν τέτοιες που ήταν αδύνατο να κατέβουμε σε εθνική κατηγορία. Άλλη μια παράπλευρη απώλεια στα χρόνια της κρίσης αυτή την φορά όχι με θύματα πραγματικούς ανθρώπους αλλά μια σειρά όνειρα παιδιών, που ξενυχτούσαν αργά το βράδυ κάνοντας προπόνηση για να κυνηγήσουν τα όνειρα τους… Καλή συνέχεια σε όλους που ήταν μέλη σε αυτή την ομάδα και τους εύχομαι ότι καλύτερο για το υπόλοιπο της ζωής τους…”.