Κουρτίδης: «Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Η Δάφνη Δαφνίου υποδέχεται αύριο (14/12, 17:00) τον Οίαξ Ναυπλίου στο Κλειστό Χαϊδαρίου. Ο Βαλάντης Κουρτίδης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για τη νίκη στη Βέροια κόντρα στον Φίλιππο, το επερχόμενο ματς με την ομάδα του Ναυπλίου και τις πρώτες του εντυπώσεις ως επαγγελματίας στην Α2.

Ο 18χρονος Forward αναφέρθηκε, αρχικά, στο ματς με τον Φίλιππο: «Ήταν μια δύσκολη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Θεωρώ πως στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας. Παράλληλα, ευστοχώντας σε κάποια δύσκολα σουτ, πήραμε ψυχολογία και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι: «Ο Οίαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες. Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε μια ακόμη νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, στο τελευταίο εντός έδρας ματς του 2019».

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων του 2019 επεσήμανε: «Η Α2 είναι μια πολύ απαιτητική και σκληρή κατηγορία. Είναι η πρώτη μου χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο και προσπαθώ να προσαρμοστώ σε αυτό. Νιώθω πολύ καλά στη Δάφνη και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα μου».