Κουστένης: «Οταν έρχεται με τον τρόπο αυτό η ήττα, πονάει»

Ο Αρκαδικός πάλεψε στην Αγιά απέναντι στον Ερμή, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι σχολιάζοντας πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

«Η ήττα και όταν έρχεται με τον τρόπο αυτό πονάει. Αν όμως λάβουμε τα δεδομένα που ίσχυαν για το παιχνίδι αυτό μιας και είναι η πρώτη φορά που παίζουμε πλήρεις η εικόνα μας ήταν διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια απέναντι σε μία ομάδα όπου στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και έχει έναν σκληρό χαρακτήρα σαν σύνολο. Θεωρώ ότι κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά σε όλο τον αγώνα. Τόσο στα κομμάτια που βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ όσο και σε αυτά που ήμασταν πίσω. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα έγινε μια υπερπροσπάθεια για να καλύψουμε την διαφορά με το παιχνίδι να κρίνεται τελικά στην λεπτομέρεια και στο ένα σουτ.

Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στα 4 ματς που έχουμε παίξει τα 3 είναι εκτός έδρας. Ενόψει του επόμενου αγώνα με την Καρδίτσα στην έδρα μας έχουμε ένα διάστημα 15 ημερών πλέον όλοι μαζί να προετοιμαστούμε και κάνουμε ένα restart για την συνέχεια του πρωταθλήματος για να μπορέσει η ομάδα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο».