Κουτίνας: “Η ομάδα βγάζει υγεία”…

“Η ομάδα βγάζει γενικότερα μία υγεία”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κουτίνας, μιλώντας για την έως τώρα πορεία της Νίκης Βόλου στον “Βόλος 9.86” και την εκπομπή Clasico. Ο έμπειρος παίκτης στάθηκε στο αγωνιστικό προφίλ της Νίκης, στον τρόπο με τον οποίο έχει “στηθεί” η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς κόντρα στα Φάρσαλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: “Έχουμε κάνει μέχρι στιγμής μία πάρα πολύ καλή πορεία και μακάρι να συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Δε θα πω ψέματα. Ο σχεδιασμός ήταν φέτος να σώσουμε πρώτα απ’ όλα την κατηγορία, που είναι τελείως διαφορετική, αφού θα παλέψουν πολλές ομάδες για την άνοδο. Δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί φέτος με εξαίρεση το Ανατόλια. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν μέχρι τελευταία στιγμή και ποιες θα πέσουν και ποιες θα ανέβουν. Παίζουμε χωρίς άγχος, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά κι ό,τι καλύτερο βγει. Σημαντικό είναι ότι και η διοίκηση δε μας έχει φορτώσει με κανένα άγχος.

Φέτος, ήταν απόφαση της τεχνικής ηγεσίας να παίξουμε χωρίς το βαρύ πεντάρι και να έχουμε ένα πιο ελαφρύ σχήμα κι αυτό έχει αποδώσει, καθώς δίνουμε ένα τελείως διαφορετικό ρυθμό. Η ομάδα βγάζει γενικότερα μία υγεία.

Τα Φάρσαλα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να έχουν μεγάλους παίκτες σε ηλικία, έχουν παίξει όμως και Α1 και είναι πάρα πολύ έμπειροι. Επομένως δεν μπορεί να τους υποτιμήσεις. Πρέπει την Κυριακή να έχει πάρα πολύ κόσμο και τον χρειαζόμαστε”.

.
Διαβάστε ακόμη…