Κουταλιανός: «Είμαι περήφανος για τα παιδιά», Τζήμας: «Είμαστε ξανά σε θέση που παλεύουμε για την παραμονή»

Μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πήρε ο Κόροιβος απέναντι στην Καρδίτσα,  ανατρέποντας την εις βάρος του διαφορά το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Οι δύο προπονητές μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης για το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Κοροίβου, Μιχάλης Κουταλιανός δήλωσε.  «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, που την ψάχναμε για να μπορέσουμε να χτίσουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια που θα είναι πολύ δύσκολη! Είμαι περήφανος για τα παιδιά, γιατί, ακόμα κι εκεί που στράβωσε το ματς, έδειξαν χαρακτήρα και αυταπάρνηση και φτάσαμε στη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε και κάναμε σωστά τα πιο πολλά πράγματα που προετοιμάσαμε μες στην εβδομάδα.

Η νίκη ανήκει στους παίχτες για την προσπάθεια που κάνουν, όμως χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, που μας παρέχει τα πάντα στο μέτρο του δυνατού και είναι δίπλα μας και σήμερα τους δώσαμε χαρά. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο, που τον θέλουμε δίπλα μας ως το τέλος, ώστε να πετύχουμε μαζί το στόχο μας! Συγχαρητήρια και στην Καρδίτσα για τη μάχη που έδωσε και καλή συνέχεια».

Από τη δική του πλευρά, ο Γιάννης Τζήμας, ανέφερε. «Πάντα σε αυτό το γήπεδο προσωπικά βιώνω συγκλονιστικά παιχνίδια και κάπως έτσι έγινε και σήμερα. Ήμασταν άτυχοι, που ο Κόροιβος έχασε τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα του, σήμερα ήθελε να κερδίσει πάση θυσία και μας πίεσε πολύ. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος, όταν προηγηθήκαμε με 5 πόντους, αλλά ο Κόροιβος βρήκε δυο μεγάλα σουτ στο τελευταίο λεπτό κι έφτασε στη νίκη. Θέλαμε τη νίκη για να βρεθούμε πιο ψηλά και πλέον είμαστε ξανά σε θέση που παλεύουμε για την παραμονή. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο και στον κόουτς για τη νίκη και καλή συνέχεια στο δύσκολο δρόμο που έχουμε και οι δύο ομάδες».