Κουταλιανός: «Υπάρχει μια κατήφεια και μια μιζέρια, που πρέπει να αποβάλλουμε»

Ο Κόοριβος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Καστοριά και ο Μιχάλης Κουταλιανός, στις δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου  εμφανίστηκε προβληματισμένος με το επιθετικό κομμάτι, τονίζοντας ότι πρέπει  απομακρυνθεί η κατήφεια και η μιζέρια από τις συνεχόμενες ήττες.

 «Καταρχάς, να δώσουμε συγχαρητήρια στην Καστοριά για τη νίκη της. Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ήττες που τις επηρέασαν και γι’ αυτό δεν παίχτηκε μπάσκετ ποιότητας. Από τη μια πλευρά είμαι ευχαριστημένος, διότι σε ένα ματς εκτός έδρας δεχτήκαμε 60 πόντους, αλλά από την άλλη είμαι προβληματισμένος για τους 53 πόντους που σκοράραμε και σήμερα αλλά και την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας, που πετύχαμε ανάλογο αριθμό πόντων. Είναι κάτι που με προβληματίζει και πρέπει να βρούμε λύση, γιατί τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και ό,τι ευκαιρίες σου παρουσιάζονται πρέπει να τις πάρεις.

Η Καστοριά είχε τη διάθεση να ανοίξει το ρυθμό και να βάλει πολλές επαφές στο παιχνίδι, εμείς κάπου χάσαμε το μυαλό μας, ενώ είχαμε προετοιμαστεί σε αυτό το κομμάτι. Aπό κει και πέρα όσο είσαι κοντά στο σκορ και βάζεις πίεση στο γηπεδούχο, τα πάντα μπορούν να γίνουν, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, μια άμυνα, το κάτι παραπάνω, που δυστυχώς δεν ήταν σε μας σήμερα. Πιστεύω στο επόμενο παιχνίδι να βρούμε τη δύναμη, γιατί προερχόμαστε από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα.

Αυτή τη στιγμή, το καταλαβαίνω, μετά από ήττες, υπάρχει μια κατήφεια και μια μιζέρια, που πρέπει να αποβάλλουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Δεν λέω να αρχίσουμε τις χαρούλες αλλά να προβληματιστούμε, να δουλέψουμε περισσότερο, να κρατήσουμε την αμυντική μας διάθεση και να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι».