Κουφόπουλος: «Έχουμε ακόμη πολλά να δείξουμε»

Η Δάφνη Δαφνίου αντιμετωπίζει αύριο τον Αμύντα στον Υμηττό (21/12, 17:00) για το τελευταίο ματς του 2019. Ο Κώστας Κουφόπουλος μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την ήττα από τον Οίακα, την ομάδα του Υμηττού, ενώ ένα και έναν μικρό απολογισμό για το πρώτο «μέρος» της διοργάνωσης.

Ο ταλαντούχος αθλητής δήλωσε, αρχικά: «Ήταν μια «κακή» ήττα αυτή με τον Οίακα Ναυπλίου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και με ένα σερί ο Οίακας ξέφυγε. Από εκείνο το σημείο δεν καταφέραμε να ξαναμπούμε ποτέ ουσιαστικά στο παιχνίδι».

Αναφορικά με τον Αμύντα ανέφερε: «Θα θέλαμε να κλείσουμε το 2019 με νίκη, αλλά παίζουμε σε μια πραγματικά δύσκολη έδρα. Το γεγονός ότι ο Αμύντας έχει κάνει φέτος μόλις μια εντός έδρας νίκη δεν παίζει κανένα ρόλο, καθώς είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, με πολλούς παίκτες που αγωνίζονται χρόνια στην κατηγορία. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι εξ αρχής».

Ολοκληρώνοντας, ο νεαρός Guard τόνισε «Έχοντας περάσει το 1/3 του Πρωταθλήματος δεν μπορώ να πω οτι βρισκόμαστε ούτε σε πολύ καλό, ούτε σε πολύ κακό σημείο. Το μόνο σίγουρο είναι ακόμη έχουμε πολλά να δείξουμε ως ομάδα»!