Κράτησαν το τεχνικό επιτελείο τους οι Αετοί Βέροιας

Δίχως καμία διαφοροποίηση στα πρόσωπα που αποτελούν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, θα πορευτούν και τη νέα περίοδο οι Αετοί Βέροιας. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο κράτησαν όλο το τεχνικό επιτελείο, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στη δουλειά που έχουν κάνει.

“Η εμπιστοσύνη μας στα πρόσωπα που απαρτίζουν το επιτελείο είναι δεδομένη και γι αυτό το λόγο, η απόφαση του ΔΣ έτεινε εξ αρχής στην ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο”, αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: “Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Μάριος Γεωργιάδης, που ανέλαβε στις 23 Ιανουαρίου του 2020 όταν αντικατέστησε τον Ντάνη Τυριακίδη. Ο πρώην τεχνικός του Φιλίππου Βέροιας, της γυναικείας ομάδας του Άρη, το ΦΟ Αριδαίας, του Εδεσσαϊκού αλλά και του ΑΟΚ Βέροιας θα συνεχίσει το έργο του και τη νέα περίοδο.

Αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει από τη νέα σεζόν ο Κώστας Κασάπης, ο οποίος εντάσσεται αρχικά στη διοίκηση της ομάδας και ταυτόχρονα αναλαμβάνει τον ρόλο του General Manager, υπεύθυνος αποκλειστικά για το ανδρικό τμήμα.

Παρών και του χρόνου ο Σάκης Ιατρού, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή, ενώ διατηρεί τη θέση του στα τμήματα υποδομής έχοντας υπό τις οδηγίες του το τμήμα 2008-2012.

Στο τεχνικό team παραμένουν και οι Γιάννης Τζιουμάκης και Σωτήρης Στογιάννος, συνεργάτες του συλλόγου στον τομέα της φυσικής κατάστασης, προετοιμασίας και φυσιοθεραπείας, απόλυτα απαραίτητοι για τον σύλλογο που βασικό του μέλημα είναι η εύρυθμη λειτουργία της “βιτρίνας” του σωματείου και συγκεκριμένα το ανδρικό τμήμα.

Να ευχηθούμε σε όλους καλή δύναμη και πολλές διακρίσεις τη νέα σεζόν, εμείς στη διοίκηση είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως θα λειτουργήσουν όλα ομαλά, ευχόμενοι ταυτόχρονα πως δεν θα υπάρξει ξανά ανάλογη κατάσταση όπως το lockdown λόγω του Covid-19.

Εντάσσεται στο τεχνικό team o Νίνος Κανελλίδης

Νέο πρόσωπο στον πάγκο της ομάδας είναι ο Νίνος Κανελλίδης, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός του Μάριου Γεωργιάδη.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Παιδικού τμήματος του Φιλίππου και παλαιότερα στις νεάνιδες του ΑΟΚ Βέροιας είναι από τους πλέον φιλόδοξους και εργατικούς “μπασκετάνθρωπους” της πόλης και διαθέτει σημαντική εμπειρία ως αθλητής, καθώς έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης (άνοδος στη Γ Εθνική), ΑΕ Κομοτηνής (ίδια διάκριση), ΓΑΣ Κομοτηνής στη Β Εθνική αλλά και στον ΑΟΚ Βέροιας, με τον οποίο αγωνίστηκε σε Γ Εθνική αλλά και στέφθηκε πρωταθλητής ως έφηβος.

Τον καλωσορίζουμε στο τεχνικό team και του ευχόμαστε πολλές και καλές επιτυχίες!

*Να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας πως αναμένεται να ενταχθεί στο team και ένας ακόμη άνθρωπος του μπάσκετ, ο οποίος θα ανακοινωθεί επίσημα εντός λίγων ημερών”.