Μία ακόμη ανανέωση ανακοίνωσε ο Οίακας. Η ομάδα του Ναυπλίου κράτησε για την επόμενη χρονιά τον Νίκο Ευστρατίου και παράλληλα απέκτησε τον Παναγιώτη Χαϊδά και τον Γιώργο Τσουλφίδη.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή των δύο Ναυπλιωτών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΪΔΑ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ στην ομάδα μας, αλλά και την ανανέωση συνεργασίας με το ΝΙΚΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ από το Δρέπανο.

Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1995, ξεκίνησε το μπάσκετ στο σύλλογο μας και έφυγε με προορισμό την Αθήνα για σπουδές στα χρηματοοικονομικά. Εκεί αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ηλυσιακού, Μίλωνα, Ταταύλα και Φοίνικα Πειραιά. Φέτος επιστρέφει στο Ναύπλιο και στον Οίακα, κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1999. Έπαιξε σε αρκετές ομάδες της Αργολίδας μεταξύ αυτών και η ομάδα μας, μάλιστα πανηγύρισε και την άνοδο στην Γ εθνική το 2015. Μετά από 5 χρόνια θα είναι πάλι κοντά μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Ο “Νικολάκης” από το Δρέπανο, μεγάλωσε και ανδρώθηκε μέσα από την ομάδα μας και πλέον θα είναι ο Νίκος που ξεκινάει την τρίτη του σεζόν στο ανδρικό έχοντας πανηγυρίσει και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πριν από δυο σεζόν.

Ευχόμαστε και στους τρεις καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολύ όρεξη».