Κράτησε και τη νέα σεζόν τον Κανταράκο ο Φίλιππος Βέροιας!

Οι εμφανίσεις του και η συμβολή του στην πορεία του Φίλιππου Βέροιας τον έβαλαν στο… στόχαστρο κάμποσων ομάδων, που ήθελαν να ενισχύσουν τη front line τους. Ο Φίλιππος Βέροιας όμως “κέρδισε” τη “μάχη”, διατηρώντας στις τάξεις του και την επόμενη περίοδο τον Ρίζο Κανταράκο, γεγονός που επιτρέπει στο προπονητικό επιτελείο να έχει έναν λιγότερο… πονοκέφαλο στις αναζητήσεις του καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας αναφέρει:

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ρίζο Καντάρκο.

Ο 35χρονος power forward με καταγωγή από τις Σέρρες αποτέλεσε μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της κατηγορίας και όχι μόνο, αλλά παρόλα αυτά θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το Νο 15 της ομάδας μας για τουλάχιστον μία αγωνιστική σαιζόν ακόμα, συμβάλλοντας με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και εμπειρία του στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της.

Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα, η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει πυρετωδώς τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση.

Καλωσορίζουμε τον Ρίζο Καντάρκο και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο”.

.
Διαβάστε ακόμη…