Η πρόσληψη του Κώστα Σορώτου απλά σηματοδότησε την αρχή των μεταγραφικών κινήσεων από πλευράς ΚΑΟΚ. Η ομάδα της Κορίνθου έκανε την αρχή αποκτώντας τον Δημήτρη Μακρή και συνέχισε με την παραμονή του Γιώργου Κωνσταντίνου.

Ο Μακρής έπαιξε την περσινή σεζόν στην Α2 με τον Οίακα Ναυπλίου, όπου είχε 6,4 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 17,2 λεπτά κατά μέσο όρο. Ο Κωνσταντίνου, από τη μεριά του, οδήγησε τον ΚΑΟΚ στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Επιστροφή στο…σπίτι! Στο φυσικό κάτοχό της επιστρέφει τη νέα αγωνιστική σαιζόν η φανέλα με το νούμερο 7!

Ο Δημήτρης Μακρής, ο παίχτης που ουσιαστικά ανδρώθηκε στον ΚΑΟ Κορίνθου, έχοντας πάρει σημαντικές εμπειρίες από την Α2 όπου αγωνίστηκε πέρυσι, επιστρέφει στην Κόρινθο , δυναμώνει την ρακέτα της και ενισχύει τον βασικό κορμό της .

Ο Δημήτρης, στα 27 πλέον του χρόνια, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας στην απαιτητική νέα σαιζόν που ξεκινά σύντομα.

Ως Διοίκηση τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και αναμένουμε από εκείνον στο γήπεδο, όμορφο μπάσκετ!».

«Και τη νέα αγωνιστική σαιζόν 2020-2021 ο Γιώργος Κωνσταντίνου δηλώνει «παρών», δηλώνει «ΚΑΟΚ»!

Πολύτιμη μονάδα όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα ο Γιώργος , εργατικός και μαχητής, παίχτης «κλειδί» για κάθε προπονητή και σταθερή «απειλή» για κάθε αντίπαλο, επιλέγει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το νούμερο 15, επιλέγει τη φανέλα του ΚΑΟΚ.

Ως διοίκηση ανακοινώνουμε με χαρά την παραμονή για 5η χρονιά του Γιώργου στον ΚΑΟΚ και του ευχόμαστε πρωτίστως υγεία. Τα υπόλοιπα, είμαστε σίγουροι, θα μας τα χαρίσει απλόχερα στο γήπεδο!».