Κράτησε τον Γεωργοπαπαδάκο

georgopapadakosΟι άνθρωποι του Περιστερίου εξέφρασαν από νωρίς στον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο την επιθυμία τους να παραμείνει και αυτό δεν άργησε να συμβεί. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο 28χρονος χαρισματικός σκόρερ έκανε γνωστή τη συμφωνία του με τους “πρίγκιπες της δυτικής όχθης”. Έτσι, λοιπόν, θα συνεχίσει να φοράει τα κυανοκίτρινα και να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια.

«Στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και του χρόνου! Γεροί να είμαστε και τα άλλα θα τα βρούμε.. Δουλειά! Υγεία και σε όλα τα παιδιά όλων των ομάδων! Καλή χρονιά να έχουμε και να το ευχαριστιομαστε!» ήταν το προσωπικό μήνυμα του Γεωργοπαπαδάκου.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση από το σύλλογο των δυτικών προαστίων:

«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟ για έναν ακόμη χρόνο. Ο 28χρονος «bomber» συμφώνησε σε χρόνο dt με την ομάδα των δυτικών προαστίων, δείχνοντας έμπρακτα την αφοσίωση του στο πλάνο του συλλόγου και φυσικά την πίστη του για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στην ομάδα. Το Περιστέρι θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί. Ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Να έχουμε υγεία και με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε», τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ο έμπειρος γκαρντ».