Το ντόπιο στοιχείο θέλουν να έχει ενεργό ρόλο στον Έσπερο Λαμίας και έτσι οι ιθύνοντες τον σύλλογο φρόντισαν να το αποδείξουν και εμπράκτως. Με τη διατήρηση στο ρόστερ της ομάδας των δύο Λαμιωτών παικτών. Ο Ηλίας Φούντας και ο Κωνσταντίνος Σκαρμούτσος θα συνεχίσουν να “γεμίζουν” τη ρακέτα του Έσπερου Λαμίας και την επόμενη σεζόν στον “μαραθώνιο” της Γ’ εθνικής.

Οι δύο ανακοινώσεις αναφέρουν:

“Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Λαμιώτη σέντερ, Ηλία Φούντα, ο οποίος “σφράγισε” την παραμονή της ομάδας μας πρόπερσι μέσα στο Μαρούσι. Πέρυσι αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας που έφτασε μια ανάσα από την άνοδο. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.

Και: “Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Λαμιώτη σέντερ, Κωνσταντίνο Σκαρμούτσο, που με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας για ακόμα έναν χρόνο. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.