Κρίνεται το πρώτο εισιτήριο του τελικού στο Euro 2016

euro2016_logo_aΚαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Το πρώτο εισιτήριο για το τελικό της 10ης Ιουνίου θα κριθεί σήμερα στο Parc Olympique Lyonnais με την Πορτογαλία να αντιμετωπίζει την Ουαλία. Πάμε να δούμε την εκτίμηση μας αναλυτικά.

548.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ (22:00)

Parc Olympique Lyonnais (Lyon) Χωρητικότητα 59.186
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει βρεθεί στην ημιτελική φάση άλλες 4 φορές στο παρελθόν μεταξύ αυτών να έχει κερδίσει μόλις μία φορά. Πέντε ισάριθμες ισοπαλίες μέχρι στιγμής πήρε την πρόκριση στους 16 στην παράταση και στον προημιτελικό στην διαδικασία των πέναλτι. Τιμωρημένος ο William Carvalho

paizontasamuna_infobasketΠιθανή ενδεκάδα: Rui Patrício, Cédric, Fonte, Ricardo Carvalho, Guerreiro, Danilo, João Mário, Adrien Silva, Sanches, Nani, Ronaldo.
Πρώτη συμμετοχή για την Ουαλία σε ημιτελική φάση, ήταν η πιο παραγωγική ομάδα στην διοργάνωση έχοντας σκοράρει δέκα τέρματα μεταξύ αυτών έχει πετύχει 4 νίκες και μία μόλις ανώδυνη ήττα. Σημαντικές η απουσίες των τιμωρημένων Davies και Ramsey. Στα 4 από τα 5 παιχνίδια έχουν σημειωθεί 2 ή περισσότερα τέρματα.
Πιθανή ενδεκάδα: Hennessey, Chester, Ashley Williams, Collins, Gunter, Allen, Ledley, Jonathan Williams, Taylor, Bale, Robson-Kanu.

Διαβάστε την πρόταση μας συνοπτικά:

00882
Διαβάστε το δικό μας τρόπο στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.