Κρίσιμο παιχνίδι με Καστοριά για Καρδίτσα

Μια δύσκολη και απαιτητική αναμέτρηση έχει μπροστά της η Καρδίτσα καθώς το Σάββατο (13/04, 17:00) υποδέχεται στο κλειστό την ομάδα της Καστοριάς. Ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια, με δεδομένο ότι απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε της Α2 . Κι όμως, μετά από 25 αγώνες, ελάχιστα έχουν κριθεί στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2, καθώς όλα δείχνουν πως η αγωνία και το ενδιαφέρον θα διατηρηθούν αμείωτα μέχρι το φινάλε.

Τόσο στη μάχη των πλέι άουτ παραμονής, όσο και σε αυτή των πλέι οφ ανόδου, τα πάντα παραμένουν ανοικτά, τόσο για το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν που, όσο και για το πώς θα διαμορφωθούν τα ζευγάρια των επιπλέον αγώνων. Η πορεία των ομάδων μέχρι τώρα, αλλά κυρίως οι αναμετρήσεις που απομένουν, είναι εκείνες που θα αποφασίσουν την τύχη της κάθε ομάδας.

Σε αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα ματς εντάσσεται και ο αγώνας του Α.Σ.Κ. που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Καστοριά, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της 26ης αγωνιστικής. Για τους «κυανόλευκους» το παιχνίδι είναι εξαιρετικής σημασίας, αφού με νίκη φτάνει ακόμη πιο κοντά στο βασικό του στόχο που είναι η απευθείας παραμονή χωρίς την «περιπέτεια» των πλέι άουτ, ενώ ταυτόχρονα φλερτάρει και με την πρώτη πεντάδα, δηλαδή τις θέσεις 2-5 που οδηγούν στα πλέι άουτ, από τα οποία θα προκύψει η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον –σχεδόν σίγουρα πρώτο- Ιωνικό στη Basket League.

Αυτά όμως είναι υποθέσεις που θα έχουν ενδιαφέρον από το βράδυ του Σαββάτου και προς το παρόν, ο Α.Σ.Κ. επικεντρώνει όλη του την προσοχή στο ματς με την Καστοριά. Ένας δύσκολος και σκληρός αντίπαλος, που βρίσκεται σήμερα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό μπροστά από τον Α.Σ.Κ. Η ομάδα της Μακεδονίας, έχει μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα, με ανανεωμένο ρόστερ και με προπονητή τον περυσινό τεχνικό της πρωταθλήτριας ομάδας του Περιστερίου, Νίκο Καραγιάννη.  Μεγάλο όπλο των Καστοριανών η αμυντική τους λειτουργία που κατατάσσει την ομάδα ως τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη βέβαια, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θέλει να εκμεταλλευθεί τα δικά του αβαντάζ, τη διάθεση για νίκη και ποντάρει πολλά στην παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Το κλειστό της Καρδίτσας είναι μια από τις θερμές έδρες της κατηγορίας και το γεγονός αυτό, δίνει ώθηση και δύναμη στους αθλητές της ομάδας.