ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η ΑΕΚ την πρόκριση, ο Διαγόρας το χειροκρότημα…

Ο Διαγόρας Δρυοπιδεών ήταν η μεγάλη έκπληξη του κυπέλλου Ελλάδας μέχρι όμως τα ημιτελικά. Εκεί η ομάδα της Α2 “υποκλίθηκε” στην ανωτερότητα της ΑΕΚ, η οποία επιβεβαίωσε στο παρκέ τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού (89-71), όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Προμηθέα.

Οι “κιτρινόμαυροι” είδαν τον Γιόνας Ματσιούλις να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά κλήθηκαν κάμποσες φορές να βρουν λύσεις και στην εμφατική παρουσία που είχε ο Βαγγέλης Καράμπουλας. Ο άσος της ομάδας της Α2 τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, βάζοντας ουκ ολίγες φορές δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τους Πολυτάρχου και Αγγελόπουλο.

Ο Διαγόρας παρότι τον χωρίζει μία κατηγορία με την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ψυχωμένος, δεν εγκατέλειψε το ματς και παρόλο που βρέθηκε να κυνηγά διαφορές μεγάλες, πάλευε και διεκδικούσε ότι του αναλογούσε από την αναμέτρηση. Κατά κύριο λόγο την καλή εμφάνιση και το χειροκρότημα για την έως τώρα πορεία που έχει κάνει στην διοργάνωση…

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-18, 30-41, 43-70, 71-89
Διαιτητές: Μάνος, Παφίλης, Ζαχαρής (Άκελ)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. (Ζαβός): Αγγελόπουλος 13 (2), Κουκάς 6 (2), Καράμπουλας 22 (1), Πολυτάρχου 13 (3), Καρασταμάτης 3 (1), Παπαδολιάς 2, Βλάχος, Μαχαίρας 8, Γκιουζέλης 4 (1).
ΑΕΚ (Παπαθεοδώρου): Ρέι 14 (2), Τσάλμερς 2, Τολιόπουλος 2, Ματσιούλις 21 (2), Γιάνκοβιτς 8, Χρυσικόπουλος 7 (1), Ζήσης 3, Ρογκαβόπουλος 14 (4), Γιαννόπουλος 7 (1), Σλότερ 6, Γκραντ 5.