ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Παναθηναϊκός στον τελικό, αποχώρησε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο!

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να φέρει τα πάνω κάτω στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας… Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το ταμπλό έγραφε 40-25, με τους Πειραιώτες όμως να έχουν παράπονα από τη διαιτησία και να μην επιστρέφουν στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο!!! Οι “ερυθρόλευκοι” αποχώρησαν, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία, αλλά και για την όλη κατάσταση στο ΟΑΚΑ. “Αηδιάσαμε” τόνισε από πλευράς του Ολυμπιακού ο κ. Σταυρόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, δίνοντας ουσιαστικά κατ’ αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο στον Παναθηναϊκό για τον τελικό, εκεί όπου ήδη έχει περάσει ο ΠΑΟΚ.

Οι διαιτητές και ο κομισάριος του ματς περίμεναν 15 λεπτά για την επιστροφή των παικτών του Ολυμπιακού στο παρκέ, όπως προβλέπει ο κανονισμός, δίχως όμως οι Πειραιώτες να εμφανιστούν και έτσι το τέλος του χρονομέτρου, έδωσε το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς στις εξέδρες… Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε οδηγήσει το παιχνίδι στο δικό του τέμπο, κατάφερε να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς ακόμη και στο +18. Οι Πειραιώτες έδειχναν να έχουν πολλά προβλήματα στον αμυντικό τους τομέα, δεχόμενοι εύκολα καλάθια, δεν είχαν ιδιαίτερες απαντήσεις στα… προβλήματα που έβαζε ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του. Η εξέλιξη του ματς έφερνε τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο, το 40-25 στο τέλος του 20λέπτου άφηνε πολλά στο μυαλό για το δεύτερο μισό του ματς, το οποίο όμως δεν έμελλε ποτέ να παιχτεί στο παρκέ.

“Όλα είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Και δεν κατεβαίνουν επειδή λένε ότι δεν τους αρέσει η διαιτησία! Είναι ο λόγος και μία πρόφαση για να σηκωθεί η οικογένεια και να φύγει. Τα παιχνίδια παίζονται στο παρκέ. Έχουμε παίξει και εμείς στο ΣΕΦ, μία, δύο, τρεις. Έχουμε νιώσει αδικία, αλλά βγαίνουμε και παίζουμε”, ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγο μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ.