Κυρίτσης: «Έχουμε ακόμα έναν ολόκληρο γύρο»

Ο Αλέξης Κυρίτσης ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Δούκα επί του Πανιωνίου. Ο 34χρονος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη της ομάδα του αναφέροντας:

«Κατ’ αρχάς είχαμε μεγάλο κίνητρο. Παίζαμε απέναντι σε μια αήττητη ομάδα, η οποία έχει πραγματοποιήσει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Θεωρώ ότι βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και ένταση από τον Πανιώνιο. Επίσης, όταν παίζεις στην έδρα σου, ο κόσμος σού δίνει το κάτι παραπάνω, Αυτά νομίζω ήταν τα δύο απαραίτητα συστατικά και πήραμε τη νίκη». 

-Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό. Θεωρείς ότι στο φινάλε θα κριθεί η άνοδος; Ποιες ομάδες θα παλέψουν;
«Έχουμε ακόμα έναν ολόκληρο γύρο. Είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα. Σίγουρα κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει, όπως ο Δούκας, ο Φάρος, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής, ακόμα και ο Αίολος Αστακού. Είναι δύσκολο να κερδίσεις σε κάθε έδρα, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι τραυματισμοί, οπότε ουδείς μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

-Τώρα, έχετε το παιχνίδι με το Ψυχικό και φυσικά θα το αντιμετωπίσετε με ανεβασμένη την ψυχολογία…
«Σίγουρα, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ότι κερδίσαμε τον Πανιώνιο δεν σημαίνει κάτι. Θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση και πρέπει να είμαστε σοβαροί στο γήπεδο. Στο πρώτο ματς το Ψυχικό μας δυσκόλεψε πολύ. Έχει έμπειρο προπονητή και καλό υλικό. Θα προετοιμαστούμε όμως κατάλληλα, για να πάρουμε τη νίκη».