Κυριακάτικο παιχνίδι με τα Over στο BETroom

paizontasamuna_infobasketKαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Τέσσερα πρωταθλήματα μελετήσαμε εκτενέστερα και καταλήξαμε σε πέντε επιλογές από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

Ξεκινάμε με την Super League Ελβετίας η Γιουνγκ Μπόις τρέχει ένα σερί επτά αγώνων αήττητη θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Βασιλεία. Οι δύο ομάδες διαθέτουν επιθέσεις φωτιά κρατάμε το Over 2.5 στο 1,40, υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τα σκορ των δύο προηγούμενων ετών 4-3 και 4-2. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο β ημίχρονο στο ικανοποιητικό 2,20.

Τελευταία αγωνιστική στην Apertura Paraguay η Ολίμπια Ασουνσιόν διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία θέλει την νίκη απέναντι στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ριβερ Πλέιτ και παράλληλα ήττα της Λιμπερτάδ για να πάρει το πρώταθλημα.Στο πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα στους 17 από τους 21 αγώνες. Το Over 2.5 στο 1,62.

Στην Allsvenskan Premier Division η Τζουγκάρντεν θα φιλοξενήσει την Χέλσινγκμποργκ. Στους 7 από τους 10 αγώνες της Τζούγκαρντεν έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα, το ίδιο στατιστικό στοιχείο για τους φιλοξενούμενους με 9 στα 10 εκατέρωθεν τέρματα. Οver 2,5 με απόδοση 1,70 η επιλογή μας.

Στο MLS το Πόρτλαντ θα φιλοξενήσει το Βανκούβερ. Εχει 5 στα 5 Over & Goal-Goal εντός έδρας διαθέτοντας την 6η καλύτερη επίθεση. Στους 5 από τους 6 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες το Βανκούβερ σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα έχοντας 14 τέρματα παθητικό. Το Over 2,5 στο 1,75.

Τέλος το Λος Αντζελες αήττητο στην έδρα του έχει 5/5 Over και 4/5 Goal-Goal εντός έδρας, απέναντι στο Σαν Χοσέ θα επιδιώξει την νίκη προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την αδυναμία που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι μακριά από το γήπεδό τους.To Οver 2,5 στο 1,60.

Διαβάστε το δικό μας τρόπο στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.