Κωνσταντακόπουλος: «Παίζουμε με μια ομάδα με βαριά φανέλα»

Ο Αμύντας αντιμετωπίζει αύριο (2/11, 17:00) τον Ολυμπιακό Β’ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα 5) για την 5η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδα μας, την σπουδαιότητα και τα σημεία – κλειδιά της αυριανής αναμέτρησης.

Ο έμπειρος Guard επισήμανε πρωτίστως: «Γνωρίζαμε από την αρχή της κλήρωσης οτι το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος θα είναι δύσκολο. Το 0/3 ηταν το χειρότερο σενάριο. Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες τραυματισμών, οι οποίοι όντως υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα, αλλά θα σταθώ στην προσπάθεια κατά τη διάρκεια των προπονήσεων καθημερινά και στην εμπιστοσύνη, η οποία υπάρχει μεταξύ διοίκησης, παικτών και προπονητών. Χάσαμε δύο εκτός έδρας αγώνες με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία στις λεπτομέρειες στο τέλος του αγώνα και καμιά φορά χρειάζεται και λίγη τύχη σε τέτοιες περιπτώσεις», ενώ, ανέφερε ακόμη: «Επίσης, αναβλήθηκε ένα ματς στην έδρα μας, που όσο να’ ναι θα μπορούσε να μας ανεβάσει την ψυχολογία με μια νίκη. Από την άλλη είχαμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και να ετοιμαστούμε καλύτερα για το ματς με τον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά το επερχόμενο ματς δήλωσε: «Αύριο παίζουμε με μια ομάδα με βαριά φανέλα, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός! Σεβόμαστε απόλυτα κάθε μας αντίπαλο, πόσο μάλλον μια τόσο ιστορική ομάδα, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας για 40 λεπτά. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αλλά και το γρήγορο ρυθμό επιβάλουν στο παιχνίδι τους. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο ματς και να το απολαύσουν όσοι θα βρίσκονται στο γήπεδο»!