Κωνσταντακόπουλος: «H Α1 χρειάζεται τον ΓΣΠ και ήρθε η ώρα να επιστρέψει»

Επιστροφή στην… δράση μετά τον εορτασμό του Πάσχα κι ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου έχει μπροστά του ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος (11/4, 17.00) με τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Περιβόλας, στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

O ΓΣΠ οδηγεί την κούρσα της ανόδου, καθώς μετρά 24 νίκες σε 25 αναμετρήσεις, ενώ προέρχεται από το εντός έδρας… στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής και θα ταξιδέψει στην Πάτρα με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα  τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και παράλληλα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Νίκος Καραγιάννης προετοίμασε τους παίκτες του για μια ακόμα εκτός έδρας πρόκληση, χωρίς τον “πονοκέφαλο” των απουσιών, μιας και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του για την… μάχη της Πάτρας.

Ανάμεσα τους κι ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος, μιλώντας, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πολύπειρος Περιστριώτης γκαρντ…

Για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών:

“Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή, σε μια δύσκολη έδρα, από τις παραδοσιακές στην χώρα μας!

Δουλέψαμε καλά όλες αυτές τις μέρες, είδαμε τα λάθη μας από το παιχνίδι με τον Χολαργό στο βίντεο και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις νίκες, χωρίς να κοιτάμε σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι ο αντίπαλος και τι ενδεχόμενες απουσίες μπορεί να έχει.

Μας απασχολεί μόνο η δική μας ομάδα και με συγκέντρωση στο πλάνο μας για 40 λεπτά είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις νίκες και να κάνουμε το ένα από τα 2 βήματα που χρειαζόμαστε για την κατάκτηση του τίτλου”.

Για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Χολαργό:

“Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, που καλούμαστε να το αφήσουμε πίσω μας, κάτι που κατά την γνώμη μου έχουμε ήδη κάνει. Αυτή η εμφάνιση αποτέλεσε μια κακή… παρένθεση, η οποία δεν μπορεί να αλλάξει σε τίποτα την συνολική εικόνα της ομάδας και την τρομερή πορεία, που έχουμε πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα της Α2, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, το ένα μετά το άλλο. Δεν αλλάζει ο στόχος μας, που είναι η  απευθείας άνοδος στην Basket League  και η  όλη η προσήλωση μας είναι  σε αυτόν”.

Για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και την επιστροφή του ΓΣ Περιστερίου στην Α1: 

“Αυτή την στιγμή που μιλάμε απέχουμε  δυο νίκες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον βασικό στόχο, τον οποίο θέσαμε στην αρχή της σεζόν και να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, ώστε να γευτεί μαζί με τους φιλάθλους της ανάλογες χαρές, όπως αυτές στο παρελθόν. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει πως αποτελούμε μέρος μια ιστορικής χρονιάς για τον σύλλογο. Η Α1 χρειάζεται το Περιστέρι και ήρθε η ώρα να επιστρέψει!”