Σκόνδρας: «Σε τέτοια παιχνίδια κρίνονται πολλά»

esperos_logo

Ντέρμπι χαρακτήρισε ο φόργουορντ του Έσπερου, Παναγιώτης Σκόνδρας, το κυριακάτικο (1/2) παιχνίδι με τη Νίκη Αμαρουσίου. Όπως είπε σε τέτοια παιχνίδια κρίνονται πολλά και αρκετές φορές και η πορεία των ομάδων τονίζοντας: «Είναι ένα από τα κλασικά ντέρμπι της αγωνιστικής και πιστεύω ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται πολλά και αρκετές φορές ακόμη και η πορεία των ομάδων μέσα στη χρονιά. Η Νίκη Αμαρουσίου είναι πολύ καλή ομάδα και εμείς για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά στην άμυνα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

-Θα παίξει ρόλο η νίκη σας στο παιχνίδι του α’ γύρου;
«Όχι. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Στον α’ γύρο δεν είχαμε καθόλου άγχος, ήταν και πάρα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα».

Ο στόχος ποιος είναι την φετινή χρονιά;
«Είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να διατηρηθούμε σε τροχιά ανόδου. Παράλληλα θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να ικανοποιούμε τον κόσμο μας αλλά να το ευχαριστιόμαστε και εμείς».

-Τι σου έχει κάνει εντύπωση από το πρωτάθλημα;
«Ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Οι 5-6 ομάδες που προηγούνται είναι πολύ δυνατές και ικανές για το καλύτερο. Επίσης με έχει εντυπωσιάσει ο Προμηθέας Χαλανδρίου για τα μεγάλα σκορ που κάνει και τα ποσοστά του από τα 6,75 μ.».

-Ο προσωπικός σου στόχος;
«Συμβαδίζει απόλυτα με της ομάδας. Να βοηθήσω όσο και όπως μου ζητηθεί την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».
Παράλληλα, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την Κυριακή ο Έσπερος ΑΟΠΑ.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΥ Α.Ο. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:30 πμ στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ».