Λάμψη «αστέρων» στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Στο κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (06/05) οι υψηλοί προσκεκλημένοι της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, που κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη στην εκδήλωση της 7ης Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Ο μεγάλος Έλληνας αθλητής, Νίκος Γκάλης, συνάντησε παλιούς γνώριμους και φίλους, αντίπαλους και συμπαίκτες μέσα στα γήπεδα. Παρόντες στο κτήμα Γεροβασιλείου ήταν οι Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιώργος Χαλβατζάκης, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Λάζαρος Λέσιτς, Στηβ Γιατζόγλου, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Όντι Νόρις, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Λινάρδος, Ντόρον Τζάμσει, Βαγγέλης Αγγέλου, ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ , Λευτέρης Αρβανίτης, τα μέλη της Διοίκησης, Χρήστος Γαλιλαίας και Παύλος Ζουλιάμης, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, Πέτρος Ράσογλου, Χρήστος Σαμαράς και Σωτήρης Κιοσέλογλου και το μέλος του ARIS GOLDEN CLUB, Γιώργος Ουζουνίδης.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν κοκτέιλ στο κτήμα Γεροβασίλειου, ξεναγήθηκαν στο Μουσείου Οίνου και στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο.