Λάμψη στη BUZZER BEATER DAY του Πανερυθραϊκού

Συγκίνηση, λάμψη, ανακοινώσεις και… αποκαλυπτήρια του οράματος για τον «μεγάλο Πανερυθραϊκό του αύριο» στη BUZZER BEATER DAY! Με μία άνευ προηγουμένου συμμετοχή από τους φίλους του Συλλόγου, που εξελίχθηκε σε… Ερυθραιώτικη κοσμοσυρροή, ο Πανερυθραϊκός πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον -και άκρως λαμπερή- BUZZER BEATER DAY, στην υπέροχη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς (κτίριο ΟΑΕΔ), η οποία γέμισε ασφυκτικά!

Μάλιστα, η φετινή BUZZER BEATER DAY ήταν ξεχωριστής και ιστορικής σημασίας, διότι σήμανε και επισήμως μία νέα “εποχή” για το τμήμα Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού, με τον νέο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, Δημήτρη Τσικόπουλο, να είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης, αναλύοντας το όραμά του για το “Σήμερα” και το “Αύριο” του Συλλόγου, αφού πρώτα ο Σπύρος Γριβέας καλωσόρισε τους πάντες με ένα μικρό “flashback”, επισημαίνοντας πως «όλα αυτά που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα είναι ένα παραμύθι, το οποίο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό»!

Μπροστά σε ένα κοινό 330 και πλέον παρευρισκόμενων, ο κ. Τσικόπουλος παρουσίασε το πλάνο του Πανερυθραϊκού όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά για πολλά ακόμη έτη. Υπογράμμισε ότι επιδίωξη του Πανερυθραϊκού είναι η συνολικότερη παιδεία των παιδιών μας, με το κομμάτι του Αθλητισμού να συμπληρώνει τη γενικότερη εκπαίδευσή τους, εξηγώντας και τους τρόπους που αυτό είναι εφικτό να γίνει, αποκάλυψε ενώπιον εκατοντάδων φίλων του Πανερυθραϊκού την πρόθεσή του ο Σύλλογος να αποκτήσει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ στην Ερυθραία, ενώ “ξεδίπλωσε” και το αγωνιστικό πλάνο των επόμενων χρόνων, το οποίο ξεκίνησε ήδη από φέτος, που ξεκινάει από τη βάση και εκτείνεται μέχρι και την κορυφή της “πυραμίδας” του οικοδομήματος, την ανδρική ομάδα.

Ποιο είναι αυτό; Ο στόχος να δημιουργήσει ο Πανερυθραϊκός, μέσα από μία συγκεκριμένη στρατηγική φιλοσοφία και λειτουργία, «ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», τροφοδοτώντας αδιάκοπα τις μικρές Εθνικές ομάδες με παίκτες από τις Ακαδημίες του, όπως και η καθιέρωση της ανδρικής μας ομάδας στην Α2, αποτελούμενη επί το πλείστον από ταλαντούχους νεαρούς παίκτες (έως 21 ετών) και έναν μικρό “κορμό” έμπειρων παικτών, ενθουσιάζοντας τους ακροατές!

Ωστόσο, η πιο ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή της φετινής BUZZER BEATER DAY ήταν η έκπληξη που επιφυλάξαμε στον Δημήτρη Χουχουλή, με τον κ. Τσικόπουλο να δίνει το σύνθημα για να “πέσει” ένα βίντεο που αποτύπωνε μέσα σε λίγα λεπτά την 19χρονη πορεία του κόουτς στον Πανερυθραϊκό (από το 2000 μέχρι και σήμερα, πορεία που τον καθιστά πλέον τον μακροβιότερο προπονητή μπάσκετ στη χώρα) και να καλεί τον φορτισμένο συναισθηματικά κόουτς Χουχουλή στη σκηνή, προκειμένου να προαναγγείλει τη συνέχιση της κοινής πορείας για 20η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ!

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Δημήτρης Χουχουλής, που έκανε μία αναδρομή σε αυτά τα 19 χρόνια του στον Πανερυθραϊκό, αλλά και τον απολογισμό της φετινής σεζόν -με εκτενή αναφορά στις φετινές επιτυχίες μας- για να δώσει το λόγο στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Άκη Ζήκο, ώστε να παρουσιάσει αναλυτικά τη νέα στρατηγικής σημασίας συνεργασία του Πανερυθραϊκού με τα Εκπαιδευτήρια ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ, ως Διευθυντής του Αθλητικού Προγράμματος των Εκπαιδευτηρίων.

Σειρά πήραν ο Υπεύθυνος της καταξιωμένης εργομετρικής εταιρείας LIFE ERGO, Νίκος Δρακογιαννόπουλος, αλλά και ο εκπρόσωπος της τεράστιας αμερικανικής εταιρείας HUDL (αποτελεί την εξέλιξη της Στατιστικής Ανάλυσης, παρέχοντας υπηρεσίες στο ΝΒΑ, την Premier League, σε χιλιάδες ομάδες της FIFA, σε όλα τα Κολέγια Α’ και Β’ Κατηγορίας των ΗΠΑ, κ.α.), Γιάννης Σακελλαρίου, οι οποίοι ανέλυσαν αμφότεροι τι καινούριο θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής στο υπερσύγχρονο ανανεωμένο Πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού, παρουσιάζοντας τις σπουδαίες αυτές συνεργασίες του Συλλόγου μας με τις εταιρείες τους. Ξεχωριστό κομμάτι της BUZZER BEATER DAY, η ενότητα των βραβεύσεων, με τους ΠΑΙΔΕΣ και τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2005 του Πανερυθραϊκού μας να έχουν την τιμητική τους, για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που πανηγύρισαν, αλλά και τους νικητές του 4ου Family Day, την ομάδα των… HAVALIERS!

Τα εντυπωσιακά βίντεο από στιγμές των κατορθωμάτων των Παίδων και των Παμπαίδων 2005 έκλεψαν την παράσταση και αποζημίωσαν με το παραπάνω τους αθλητές μας, που είδαν τους κόπους τους να αναγνωρίζονται! Ωστόσο, η εκδήλωση δεν έκλεισε εκεί, αφού ο Δημήτρης Τσικόπουλος επεφύλασσε σε όλους μία τελευταία έκπληξη, καλώντας στη σκηνή τους δύο αρχηγούς του Πανερυθραϊκού, Τάσο Καλλιανιώτη και Λουκά Γιαουρτόγλου, προκειμένου να παρουσιάσουν στον κόσμο την ολοκαίνουρια πανέμορφη εμφάνιση της ομάδας μας, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία και την προτεραιότητα «η επόμενη ημέρα του Πανερυθραϊκού να είναι με μπροστάρηδες τους δύο αρχηγούς»!

Στο πόδι σηκώθηκε όλη η αίθουσα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ιστορικότερου παράγοντα όχι μόνο του Πανερυθραϊκού, αλλά και όλων των βορείων προαστίων, του Μιχάλη Χατζόπουλου, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση και αποθεώθηκε με ένα παρατεταμένο συγκινητικό standing ovation! Ευχαριστούμε θερμότατα τον Αντιδήμαρχο Εκάλης, Αχιλλέα Κουρέπη, τόσο για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων από τον Δήμο, όσο και για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του και στη φετινή BUZZER BEATER DAY, την εταιρεία catering Delichef για τον εξαιρετικό μπουφέ και τις άψογες υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά και όλους εσάς, που αποτελείτε το λόγο τον οποίο ο Πανερυθραϊκός μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο!