Λίβανος: «Από δω και πέρα είναι η υπέρβαση στην…υπέρβαση»

Επειτα από δύο αγωνιστικές, ο Ερμής επέστρεψε στις νίκες απέναντι στο Μαρούσι και ο Γιάννης Λίβανος μίλησε για το παιχνίδι, σχολιάζοντας ότι η ομάδα είχε πολλά προβλήματα τις τελευταίες βδομάδες, ενώ τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας ήταν να μπει στα playoff…

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή τους νίκη. Μπορεί να θεωρήθηκε ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι επί τρεις εβδομάδες αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών που δεν μας επιτρέπουν ούτε προπόνηση να κάνουμε. Εμείς όμως έχουμε μείνει ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και καταφέρνουμε να ξεπερνάμε αυτές τις δυσκολίες.Είπαν πολλά για τις δύο συνεχόμενες ήττες που κάναμε, ξεχνώντας τα προβλήματά μας, αλλά και τη δυναμική του πρωταθλήματος. Είδαμε σήμερα τον Ηρακλή να χάνει από τον Κόρροιβο κι αυτό καταδεικνύει αφενός ότι οι ομάδες που παίζουν για τη «ζωή» τους τα δίνουν όλα και αφετέρου ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σκληρό πρωτάθλημα στο οποίο κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη νίκη.

Εμείς είμαστε ο Ερμής και δεν έχουμε ούτε το μπάτζετ του Ιωνικού, ούτε και τις πολλές επιλογές για να καλύψουμε τόσα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο διάστημα. Ακόμη και σήμερα δεν είχαμε τον Τζόλο που ταλαιπωρείται από ίωση γαστρεντερίτιδας και έπρεπε να βρούμε στην τελευταία προπόνηση τις λύσεις.Ο Ερμής έχει καταγράψει μία εντυπωσιακή πορεία φέτος, έχει πετύχει μεγάλες νίκες και πρίν από μένα, αλλά και με μένα, έχει καταφέρει να πετύχει τον πρώτο του στόχο που είναι η είσοδος στα play off και να κάνει την υπέρβαση. Ό,τι κάνει από δω και πέρα είναι η υπέρβαση στην…υπέρβαση.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή, στο οποίο αν χάσουμε δεν χάνουμε και κάτι σημαντικό, αν κερδίσουμε όμως αποκτούμε μεγάλο αβαντάζ για τα play off. Αλλά για να φτάσουμε ως εκεί, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια, δεν θα πρέπει να χάνουμε το μυαλό μας, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και ενωμένοι»