Λαμπερή η BUZZER BEATER DAY του Πανερυθραϊκού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η BUZZER BEATER DAY του Πανερυθραϊκού,  για το κλείσιμο της σεζόν 2017-2018. Χαμόγελα, εξαιρετική διάθεση, πολλά διδάγματα, “φρέσκα” πράγματα, αλλά και συγκίνηση χαρακτήρισε την εκδήλωση του συλλόγου και το πιο σημαντικό; Ότι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου ήταν όλοι  μαζί εκεί, σαν μία γροθιά, μία οικογένεια, όπως ακριβώς ταιριάζει.

Η εκδήλωση της τελετής λήξης για τη φετινή σεζόν στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, καθώς άπαντες έφυγαν χαμογελαστοί και “γεμάτοι” από το κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής”, ωστόσο η σημαντικότερη επιτυχία είναι ότι γονείς, αθλητές, προπονητές, χορηγοί, διοίκηση να γίνουμε ΕΝΑ! Γιατί αυτό, επί της ουσίας είναι και το ζητούμενο… Να αισθάνονται όλοι τον Πανερυθραϊκό σαν το σπίτι τους, σαν την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ομάδα! Και αυτό ήταν και το πολυτιμότερο μήνυμα που “βγήκε” από τη φετινή BUZZER BEATER DAY!

Πέραν το γονέων των αθλητών μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, με την παρουσία του μας τίμησε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες και την προσφορά του Πανερυθραϊκού στον Δήμο μας και γενικότερα στον Αθλητισμό, τονίζοντας, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι “δεν χρωστάει ο Πανερυθραϊκός, εμείς χρωστάμε στον Πανερυθραϊκό, αισθανόμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπεί τον Δήμο μας” και επισήμανε ότι “δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλευρό του Συλλόγου και να παρέχουμε τη βοήθεια που του αξίζει”.

Συν τοις άλλοις, είχαμε τη χαρά να δώσει το παρών και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού & Πολιτισμού “Δημ. Βικέλας”, Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος με τη σειρά του εκθείασε τον Πανερυθραϊκό και τη δουλειά που γίνεται, ενώ αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων, εξηγώντας ότι από την πλευρά του Δήμου τρέχουν ταχύτατα οι διαδικασίες, ωστόσο “η γραφειοκρατία της χώρας ευθύνεται για την καθυστέρηση των έργων”.

Ο Σπύρος Γριβέας και ο παλαιότερος παράγοντας του Πανερυθραϊκού, Μιχάλης Χατζόπουλος, από πλευράς Διοικούσας Επιτροπής, ήταν εκείνοι που άνοιξαν την εκδήλωση, κάνοντας μία ιστορική αναδρομή του Συλλόγου και υπογράμμισαν ότι “θα συνεχίσουμε να είμαστε εδω, δυνατοί και ελπίζουμε με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ συμβολή να γίνουμε ακόμη μεγαλύτεροι”.

Το λόγο πήρε, στη συνέχεια, ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας και Υπεύθυνος Ακαδημιών του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Χουχουλής, ο οποίος έκανε τον Αγωνιστικό Απολογισμό, με ιδιαίτερη αναφορά στο καθένα τμήμα ξεχωριστά, αλλά και στις… εκτός παρκέ πρωτοβουλίες του Πανερυθραϊκού, όπως η διοργάνωση Φιλανθρωπικού Αγώνα, οι τρεις Academy Day, ο Μπασκετικός Μαραθώνιος, αλλά και η επίσκεψη στον Υπόγειο Χώρο Διάθεσης Επικίνδυνων Αποβλήτων του Τεχνολογικού & Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου. Βέβαια, το σημαντικότερο σημείο της ομιλίας του ήταν η στιγμή που απευθυνόμενος προς τους γονείς και τους αθλητές μας δήλωσε ότι “τα παιδιά σας είναι και δικά μας παιδιά, έτσι νιώθουμε εδώ στον Πανερυθραϊκό, μαζί τα μεγαλώνουμε και αισθανόμαστε κι εμείς απ’ την πλευρά μας τεράστια ευθύνη για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την εξέλιξη των παιδιών, στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε”…

Προτού καθίσει ξανά στη θέση του, ο Δημήτρης Χουχουλής, στο πλαίσιο της συνεχούς ΕΞΕΛΙΞΗΣ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ του Συλλόγου και των Ακαδημιών μας, προανήγγειλε τη συνεργασία του Πανερυθραϊκού με τον γνωστό Εργοφυσιολόγο, Δημήτρη Στεργιόπουλο (Εργοφυσιολόγος Ακαδημιών ΑΕΚ, Υπεύθυνος Πρόληψης Τραυματισμών στα Εκπαιδευτήρια ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ), ο οποίος ήταν και προσκεκλημένος στην BUZZER BEATER DAY και πραγματοποίησε λεπτομερέστατη παρουσίαση με θέμα “Η αξία της εργομετρικής αξιολόγησης σε αθλητές Καλαθοσφαίρισης στις αναπτυξιακές ηλικίες: Από τη θεωρία στην πράξη”. Ο κ. Στεργιόπουλος ανέλυσε το τι θα πρέπει να προσέχουν οι μικροί αθλητές στο σώμα τους και έδωσε μία… μικρή γεύση τόσο στα παιδιά, όσο και στους γονείς, για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν με την έναρξη της νέας σεζόν!

Τελευταία -αλλά εξίσου σημαντική- ενότητα της εκδήλωσης ήταν εκείνη των Βραβείων “IMAGINE.BELΙEVE.ACHIEVE”. Το Βραβείο Καλύτερης Ομάδας δεν θα μπορούσε να μην απονεμηθεί στους ΕΦΗΒΟΥΣ μας, οι οποίοι κατέκτησαν πανάξια την Άνοδο στην Α’ Κατηγορία Εφήβων. Στο περιθώριο της βράβευσής τους προβλήθηκε βίντεο από τον τελικό Ανόδου και τους πανηγυρισμούς για τη σπουδαία αυτή επιτυχία.

Ο αθλητής του Παμπαιδικού, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ, πήρε το Βραβείο Συνεπέστερου Αθλητή, καθώς στα τελευταία 8 χρόνια, που αποτελεί αθλητή του Πανερυθραϊκού, έχει χάσει μόλις μία προπόνηση! Ο κόουτς Χουχουλής, επαινώντας με τη σειρά του τη συνέπεια του αθλητή μας, είπε με νόημα ότι “ο Στέφανος είναι ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ! Δεν χάνει παιχνίδι κανενός τμήματος, αφού αφιερώνει τον ελεύθερό του χρόνο για να παρακολουθεί τα παιχνίδια των τμημάτων μας, από τους Άνδρες μέχρι και τα Junior!”.

Τέλος, οι Χορηγοί του Πανερυθραϊκού, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι και καθοριστικό παράγοντα των επιτυχιών του Πανερυθραϊκού όλα αυτά τα χρόνια, τιμήθηκαν με το Βραβείο Προσφοράς για την υπερπολύτιμη και διαχρονική τους βοήθεια στο Σύλλογό μας, αφού δίχως αυτούς δεν θα καταφέρναμε όσα έχουμε καταφέρει.

Οι βραβεύσεις των Χορηγών ξεκίνησαν με την εταιρεία Navarino και τον κύριο Δημήτρη Τσικόπουλο, που βρίσκεται στο πλευρό του Πανερυθραϊκού τα τελευταία 5 χρόνια και στηρίζει με κάθε τρόπο όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου μας, και συνέχισαν με την εταιρεία NESTLE και τον κύριο Νίκο Πράππα, το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Λάτση και τον κύριο Αφεντούλη, την εταιρεία ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ και τον κύριο Σπύρο Σαφλιάνη, την εταιρεία ΑΧΙΑ και τον κύριο Γιώργο Λινάτσα, το ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ και τον κύριο Μάνο Παπαδημητρίου, την εταιρεία ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ Διαγνωστικά Κέντρα και τον κύριο Θανάση Σακαρέλλο, την εταιρεία ΚΟΥΡΤΗ και τον κύριο Αριστείδη Κούρτη, τις εταιρείες DELICHEF και KTHMA DIAMOND και τον κύριο Σωτήρη Αντωνάκη, την εταιρεία TECNOPNΕUMATIC και τον κύριο Αυγέρη Κυριαζή, την εταιρεία ΑΝΔΡΕΟΥ Group και τον κύριο Χαράλαμπο Ανδρέου, την ΚΑΒΑ ΔΡΟΣΙΑ και τον κύριο Γιάννη Γεωργιλάκη, την εταιρεία XIMOS PRINT και τον κύριο Γιάννη Χύμο, τον κύριο Χρήστο Ευσταθίου και, τέλος, τον κύριο Σπύρο Ολύμπιο, ο οποίος πήρε το λόγο και έκλεισε ιδανικά τη διαδικασία, εξηγώντας ότι “ο Πανερυθραϊκός είναι Οικογένεια όλων μας και ότι θα πρέπει όλοι να συστρατευτούμε στην προσπάθεια του Συλλόγου και να του προσφέρουμε αυτά που του αξίζει”.

Η COOLVIT με τα γευστικότατα βιταμινούχα νερά της, αλλά και η NESTLE με τα εξαιρετικά προϊόντα espresso δρόσισαν όλους όσοι παρευρέθηκαν στην BUZZER BEATER DAY και τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους προσφορά!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους Χορηγούς ξεχωριστά για την πανέμορφη συμπόρευσή μας όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά όλους τους γονείς των αθλητών μας, για τη διαχρονική εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, γεγονός το οποίο αποτελεί τιμή για εμάς και μας γεμίζει υπερηφάνεια.